JOBexpo Don Bosco Halle 20-21

  • 02/03/2021
  • 2de
  • Lenniksesteenweg 2, 1500, Halle

Atoma

Het produceren van Atoma schriften. Drukken van papier, snijden, perforeren, inbinden,… zijn onze voornaamste activiteiten

Vacatures

PaperPackSkills

PaperPackSkills is het sectorfonds van de papier- en karton industrie. Onze sector drukt en maakt voedingsverpakkingen, hygiënisch en operatie materiaal, speelkaarten en bordspelen, kokers, papieren zakken, displays, bierviltjes, werf- en reclameborden, … De mogelijkheden van papier en karton als grondstof zijn duurzaam en eindeloos! Onze industrie is alomtegenwoordig in het dagelijkse leven en wordt gerealiseerd door creatieve mensen en technische krachten zoals grafische ontwerpers, drukkers, drukvoorbereiders, digitale print operatoren en onderhoudstechnici!

Vacatures

Technical Talents

Technical Talents is gespecialiseerd in de outsourcing van technische experten, met focus op onderhouds- en storingstechniekers binnen de industrie. Waarom 180 collega-techniekers kiezen voor Technical Talents? Lange termijn projecten in de buurt van je woonplaats, inspraak in de projecten, continue groei via technische en persoonlijke begeleiding, keuze voor een bedrijfswagen met tankkaart (ook privégebruik), persoonlijk werkmateriaal en niet onbelangrijk: een familiale sfeer!

Vacatures

Colruyt Group Services

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Vacatures

Somati Systems NV

Brandbeveiliging: branddetectie, gasblussing, sprinkler en watermist

Vacatures

Schoonians Steven BVBA

Installatie – onderhoud en herstelling van centrale verwarming . Plaatsen van condensatieketels op aardgas en stookolie , warmtepompen lucht-water en geothermie , zonneboilers , waterverzachters

Vacatures