JOBexpo Don Bosco Sint-Denijs-Westrem 20-21

  • 19/11/2020
  • 8ste
  • Kortrijksesteenweg 1025, 9051, Sint-Denijs-Westrem

WILLEMEN Infra

Willemen Infra – de grootste Belgische wegenbouwer – is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur.

Vacatures

Stad Gent

De Stad Gent, het OCMW Gent en de stedelijke musea werken met meer dan 10.000 mensen aan een optimale dienstverlening voor een open, solidaire, wijze en kindvriendelijke stad. Heb je zin om je dagelijks in te zetten voor jouw collega’s in deze grote organisatie? Je kan bij ons werken als schilder, elektricien, metaalbewerker, schrijnwerker, HVAC-medewerker, loodgieter-zinkbewerker (Departement FM), of als onderhoudsmedewerker, tuinier (Groendienst), of als chauffeur, vakmedewerker (Dienst Evenementen, Feesten, Markten en Foren), of als kok, verpleegkundige, zorgkundige (Departement Ouderenzorg) of iets helemaal anders!

Vacatures

Durabrik nv

woningbouw – renovatie en duurzame energietechnieken

Vacatures

Deba NV

Deba nv is actief binnen de holding Het Veer nv. Deze holding is actief in 5 sectoren: middenspanning, beton, poedercoating, erp-software & real estate, met vestigingen over heel België en een centrale ligging in Nevele. Met middenspanning als kloppende hart van onze groep kan Deba nv een sleutel op de deur concept afleveren naar onze klanten.

Vacatures

Wycor

WYCOR biedt een totaalaanbod op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking. De volledige uitvoering, coördinatie en opvolging wordt in eigen beheer georganiseerd.

Vacatures

Algemene bouwonderneming Vandenbussche

Wij zijn een algemene bouwonderneming klasse 8 het grootste deel van onze werken zijn utiliteitsbouw met voornamelijk de ruwbouwwerken die door onze eigen mensen wordt uitgevoerd

Vacatures

Strukton Rail

Strukton Rail NV is een van de meest geavanceerde spooraannemers in België en onderdeel van de internationale groep Strukton. In ons ruim 90-jarig bestaan hebben wij nationaal en internationaal ruime ervaring en kennis opgebouwd en staan we in voor een hoogwaardig aanbod van spoorwerken, waaronder, spoor-, signalisatie-, en elektrificatiewerken in de railinfrastructuur.

Vacatures

VPK Packaging Group

VPK Packaging Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze dynamische bedrijfscultuur wordt samegreat to work for, operational excellence, easy to work with. VPK Packaging Group is een dynamisch bedrijf met Belgische verankering. De groep omvat meer dan 45 vestigingen verspreid over 16 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 5000 werknemers.

Vacatures

Callens

Callens is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met meer dan 200 enthousiaste Calliërs en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van meer dan 40 miljoen euro. Om onze toekomst verder uit te bouwen en te versterken, zijn wij op zoek naar enthousiaste Calliërs

Vacatures

Van Tornhaut BVBA

ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAN TORNHAUT bvba is een modern bouwbedrijf, gevestigd in Aalter, dat hoofdzakelijk actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. Van Tornhaut is actief in Oost- en West-Vlaanderen. Er wordt veel aandacht besteed aan interne opleiding. Daarnaast hechten we veel belang aan een goede teamsfeer en open communicatie..

Vacatures