JOBexpo Don Bosco Sint-Denijs-Westrem 20-21

  • 19/11/2020
  • 8ste
  • Kortrijksesteenweg 1025, 9051, Sint-Denijs-Westrem

Cobot vzw

Cobot is het sectorale opleidingscentrum voor de textielindustrie. Wij organiseren opleidingen, maar verzamelen ook alle vacatures die momenteel open staan in de sector. Deze kan je vinden op www.wildvantextiel.be

Vacatures

Infrabel

Infrabel staat in voor het beheer van de volledige spoorweginfrastructuur in België. Dat houdt in dat we in 1e instantie bezig zijn met het onderhoud en de vernieuwing van onze rails, sein-installaties (verkeerslichten langs de sporen), hoogspanningslijnen en telecomuitrusting. Daarnaast sturen we ook het treinverkeer aan op het volledige Belgische spoorwegnet.

Vacatures

Stora Enso

Stora Enso Langerbrugge, gevestigd in de haven van Gent, produceert jaarlijks 540.000 ton gerecycleerd kranten- en magazinepapier op basis van 100% Paper for Recycling, oudpapier. Stora Enso Langerbrugge exploiteert ook twee kwalitatieve bio-warmtekrachtkoppeling energiecentrales die voorzien in alle nodige processtoom en meer dan 70% van de elektriciteitsbehoefte. De papierfabriek stuurt sinds de herfst van 2016 ook groene energie naar Volvo Car Gent via een ondergronds warmtenet. In 2018 werd verder ingezet op additionele hernieuwbare energie door de bouw van drie windturbines op de site om zo op een nog duurzamere manier gerecycleerd papier te kunnen maken.

Vacatures

GRAFOC

GRAFOC is het Sector- en Vormingsfonds voor de arbeiders uit de Printmedia industrie (PC130) voor de Vlaamse Gemeenschap. Werknemers, werkgevers, werkzoekenden, … kunnen hier terecht voor onafhankelijk advies, kennis en informatie inzake opleidingen en competentiegericht ondernemen.

Vacatures

Ontex bvba Eeklo

Ontex produceert slimme hygiëneoplossingen. Van luiers tot inleg¬kruisjes, altijd geïnspireerd door het comfort voor de klant. Onze producten rollen over de toonbank in 110 landen. En dat danken we aan onze medewerkers. Want zij vormen het kloppende hart van onze organisatie. Laat jij het nog sneller slaan?

Vacatures

John Saey Renovatie bvba

John Saey Renovatie is specialist in balkon- en gevelrenovatie sinds meer dan 40 jaar. We nemen een gevel niet enkel visueel, maar bovenal structureel onder handen. Onze goede voorbereiding, gespecialiseerde renovatietechnieken en ervaren vakmannen garanderen een vlotte samenwerking, met het gewenste eindresultaat: een geslaagde facelift!

Vacatures

PaperPackSkills

PaperPackSkills is het sectorfonds van de papier- en karton industrie. Onze sector drukt en maakt voedingsverpakkingen, hygiënisch en operatie materiaal, speelkaarten en bordspelen, kokers, papieren zakken, displays, bierviltjes, werf- en reclameborden, … De mogelijkheden van papier en karton als grondstof zijn duurzaam en eindeloos! Onze industrie is alomtegenwoordig in het dagelijkse leven en wordt gerealiseerd door creatieve mensen en technische krachten zoals grafische ontwerpers, drukkers, drukvoorbereiders, digitale print operatoren en onderhoudstechnici!

Vacatures

Technical Talents

Technical Talents is gespecialiseerd in de outsourcing van technische experten, met focus op onderhouds- en storingstechniekers binnen de industrie. Waarom 180 collega-techniekers kiezen voor Technical Talents? Lange termijn projecten in de buurt van je woonplaats, inspraak in de projecten, continue groei via technische en persoonlijke begeleiding, keuze voor een bedrijfswagen met tankkaart (ook privégebruik), persoonlijk werkmateriaal en niet onbelangrijk: een familiale sfeer!

Vacatures

Coca-Cola European Partners

Coca-Cola mag dan wel bekend zijn voor haar internationale merken, maar we zijn vooral een Belgisch bedrijf. We blijven investeren in lokale productie, distributie, verkoop en onze 18 merken zoals o.m. het iconische Coca-Cola, uiteraard, maar ook Fanta, Sprite, Nalu, nieuwkomers zoals Finley en Fuze Tea, ons verfrissend Chaudfontaine water, Chaqwa koffie en nieuwe merken zoals een plantaardig merk Adez en biologisch merk Honest Tea. Naast drie Belgische productievestigingen in Gent, Antwerpen en Chaudfontaine, telt Coca-Cola European Partners in België en Luxemburg zes distributiecentra (in Gent, Antwerpen, Hasselt, Heppignies, Chaudfontaine en Howald (Lu)), een hoofdkantoor in Anderlecht en een Customer Service Center en technisch servicecenter voor koeltoestellen in Londerzeel. In België en Luxemburg werken meer dan 2.100 medewerkers bij Coca-Cola European Partners, verspreid over onze 8 locaties.

Vacatures