JOBexpo GTI Beveren-Waas 20-21

  • 09/02/2021
  • 5de
  • Europalaan 1, 9120, Beveren-Waas

WILLEMEN Infra

Willemen Infra Рde grootste Belgische wegenbouwer Рis op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur.

Vacatures

Aertssen

Dankzij onze 60 jaren ervaring en state-of-the-art machines kom je terecht in een gedreven en open familiebedrijf! We zijn specialist in België op gebied van 3 grote divisies, Aannemingsbedrijf Aertssen, Aertssen Kranen, Aertssen Transport en Logistiek. Wij verzorgen de meest uiteenlopende projecten! Naast onze activiteiten in België zijn wij sinds een 15-tal jaren ook een vaste waarde in het Midden-Oosten. Dankzij ons hoogtechnologisch machinepark en 1500 gespecialiseerde medewerkers zijn wij in staat steeds een optimale service aan te bieden!

Vacatures

Boven Yvo

Als familiale werkgever met een 40-tal medewerkers, zijn we actief in productie en plaatsing van aluminium buitenschrijnwerk, gemaakt van Reynaers profielen. We zijn gespecialiseerd in woning- en appartementsbouw waarvan de raamsconstructies technisch uitdagend zijn.

Vacatures

Cargotec Belgium NV

Kalmar is onderdeel van de verkoop- en service organisatie van Cargotec, voor Heftrucks, Reachstackers, Terminal tractors, Havenkranen, Straddle carriers, Ship-to-shore cranes en Spreaders.

Vacatures

PSA / MPET / ATS

PSA / MPET / ATS is één van de grootste spelers in de haven. Wij laden en lossen gigantische containerschepen op onze 3 gespecialiseerde terminals. Onze grootste containerterminal ligt Kallo / Doel. Onze technische dienst, ATS, doet onderhoud en herstellingen aan onze 60 kranen en 400 straddle carriers.

Vacatures

Fluvius

Fluvius is hét Vlaamse multi-utility bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Vacatures