JOBexpo Guldensporencollege Kortrijk 20-21

  • 23/11/2020
  • 13de
  • Beekstraat 21, 8500, Kortrijk

UNILIN

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

Vacatures

Nebim NV

Nebim Groep is een internationale groep truckdealerbedrijven met in totaal 9 vestigingen verdeeld over Nederland en België. Nebim Groep staat in voor het onderhoud en herstellingen van de Volvo-vrachtwagens en trailers. Met een uitgelezen productengamma en aanverwante diensten als Business Solutions, truck- en bestelwagenverhuur, lease, maar ook Used Trucks en Used Parts is Nebim Groep toonaangevend in de sector.

Vacatures

Scania Belgium NV

Werken bij Scania is werken aan een premium product in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers. De klanten zijn terecht veeleisend, zowel voor het product als voor de organisatie. Scania is hier volledig op ingespeeld. Scania biedt haar medewerkers een veilige werkomgeving waarin het welzijn van de medewerkers focus nummer één is. Op deze manier richt Scania alle kwaliteit op haar klanten.

Vacatures

Alpro

Alpro is de Europese marktleider in plantaardige voeding: dat zijn producten die gemaakt worden van soja, granen en noten. Da’s goed voor de planeet én lekker gezond voor jou. Ons lekkers valt duidelijk in de smaak, want de productie van Alpro in Wevelgem is in de laatste vijf jaar verdubbeld!

Vacatures

Renson Ventilation

Renson heeft als trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen de ambitie om uit te groeien van een Belgisch bedrijf naar een wereldspeler. Daarvoor kunnen we als dynamisch familiebedrijf intussen rekenen op liefst 1100 medewerkers.

Vacatures

Ceratec NV

Electrical installations/Heavy Clay Solutions/Handling & Intralogistics

Vacatures

Callens

Callens is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met meer dan 200 enthousiaste Calliërs en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van meer dan 40 miljoen euro. Om onze toekomst verder uit te bouwen en te versterken, zijn wij op zoek naar enthousiaste Calliërs

Vacatures

Recticel Nv

De Recticel Groep is een internationale industriële groep die gespecialiseerd is in het maken van innovatieve producten en oplossingen in polyurethaan die bijdragen aan ons dagelijks comfort. Onze vestiging in Wevelgem is de moederplant van de business line Insulation en staat in voor de productie van isolatieplaten. In deze vestiging zijn meer dan 260 medewerkers tewerkgesteld. De productie bestaat uit 2 productielijnen en een veredelingsafdeling.

Vacatures

Waak vzw

WAAK is een stabiel bedrijf met een brede waaier aan activiteiten (Elektrische Bedradingssystemen, Metaal & Assemblage, Conditionering & Logistiek, inHouse en Green & Clean incl. schoonmaak en schilderwerken). Onze troeven als maatwerkbedrijf zijn: diversiteit aan jobs in de regio, focus op persoonlijke ontwikkeling alsook mensgericht ondernemerschap

Vacatures

Volys

Volys willen we het u heerlijk gemakkelijk maken met onze veelzijdige kip- en kalkoenproducten inspireren we zowel consumenten als professionele gebruikers. Het gevogelte van Volys is lekker, gezond en betrouwbaar. Als dynamisch team werken we elke dag met enthousiasme en liefde voor het vak aan onze producten en service voor onze klanten en consumenten. We zoeken voortdurend naar nieuwe producten en toepassingen en garanderen de hoogste kwaliteitszorg, zodat elke bereiding van Volys een extra vleugje genot is voor elke consument, zowel bij dagelijkse als feestelijke gerechten.

Vacatures