JOBexpo Guldensporencollege Kortrijk 22-23

  • 21/11/2022
  • 15de
  • Beekstraat 21, 8500, Kortrijk

Alpro


Alpro is de Europese marktleider in plantaardige voeding: dat zijn producten die gemaakt worden van soja, granen en noten. Da’s goed voor de planeet én lekker gezond voor jou. Ons lekkers valt duidelijk in de smaak, want de productie van Alpro in Wevelgem is in de laatste vijf jaar verdubbeld!

Vacatures








Altrad Services Benelux


ALTRAD SERVICES Benelux vertegenwoordigt meer dan 3.500 werknemers, die gespecialiseerd zijn in werken op hoogte, isolatie, schilderwerken, tracing en asbestverwijdering. Gedreven door de veiligheidscultuur van onze competente medewerkers én een servicegerichte attitude biedt ALTRAD SERVICES Benelux totaaloplossingen aan voor een brede waaier van – vooral - industriële klanten; stuk voor stuk toonaangevende bedrijven in de proces-, olie- & gasindustrie en energiesector. Ons bedrijf onderscheidt zich door de combinatie van een vlakke structuur en no-nonsense organisatie met een transparante cultuur, korte communicatielijnen en een echte (internationale) ondernemersmentaliteit. Dankzij onze multidisciplinaire aanpak is ALTRAD SERVICES Benelux uitgegroeid tot marktleider in de Benelux.

Vacatures






ALUMAC construct


ALUMAC construct specialiseert zich in de opbouw en inrichting van vracht- en bestelwagens. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller zijn wij één van de pioniers in de sector. Klantgerichtheid, maatwerk en duurzaam materiaal typeren ons.

Vacatures







Aluvision nv


Aluvision nv is een snelgroeiende onderneming, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designprofielen en LED toepassingen voor de standenbouw, interieur, event en audiovisuele branche. Als innovatieve producent en wereldwijde verdeler van hoogstaande modulaire systemen voor standenbouw, combineert Aluvision als geen ander creatieve verbeelding met doordachte engineering. Duurzaamheid, herbruikbaarheid, precisie, flexibiliteit en modulariteit zijn hierbij de voornaamste pijlers.

Vacatures




Artes Group


De Artesgroup heeft in West-vlaanderen 2 bedrijven in de bouwsector. Enerzijds Artes Depret uit Zeebrugge actief in de Burgelijke bouwkunde, gebouwen alsook waterbouw en anderzijds Artes Woudenberg uit Brugge die actief is in de restauratiesector. Artes Woudenberg is gespecialiseerd is in restauratiewerken en vindt men diverse specialisten in de bouw(restauratiemetsers), hout (ramen, deuren, daktimmerwerk), dakwerken, steenkapperij, pleisterwerken, gevelreiniging,... Artes Woudenberg heeft ook een eigen schrijnwerkers- en steenkappersatelier. Bij Artes Depret werken voornamelijk mensen met zuivere bouw/metselopleiding alsook bekisters met een eventuele houtopleiding.

Vacatures




ATS Groep


ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep gespecialiseerd in het creëren van duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgevingen door het realiseren van totaalprojecten in elektro, mechatronica en HVAC voor een waaier aan sectoren.

Vacatures




Automotive group Waregem


Automotive Group is een erkende Peugeot- en Citroën-dealer met vestigingen in Roeselare en Waregem. Wij zijn nog een écht familiebedrijf met twee kernwaarden: professionalisme en klantgerichte service, we werken ook met een eigen carrosserie. Kies jij ervoor om met ons mee te groeien?

Vacatures




Bayart


Bayart-Kormetal nv is een familiebedrijf met verschillende activiteiten onder één dak: draai- en freeswerk, mechanisch onderhoud, metaalconstructie voor industrie/architectuur, piping, montage en staalbouw. Met ons divers team zetten wij ons dagelijks in voor het vinden en realiseren van een professionele metaaloplossing op maat van de klant.

Vacatures




Beaulieu International Group


Beaulieu International Group (B.I.G.) is een wereldwijde specialist in chemische grondstoffen (polymeren), half-afgewerkte technische oplossingen (garen, vezels, technisch textiel), is een wereldleider in een breed gamma van vloerbedekkingen voor de residentiële en commerciële markt (vinylrollen, vinylplanken, laminaat, parket, tapijt, naaldvilt, kunstgras en matten) en produceert ook meubelstofferingen. B.I.G. heeft zijn hoofdkwartier in België en stelt wereldwijd 4.700 mensen te werk. We hebben productiesites in 17 landen doorheen Eurazië, Amerika en Oceanië en we bedienen klanten in 140 landen. B.I.G. rapporteerde een omzet van 1,7 mio euro in 2020. Bij B.I.G. werken we doelgericht en gepassioneerd aan de toekomst. Dankzij onze zin voor ondernemerschap en onze ambitie kunnen wij duurzaam blijven groeien samen met onze medewerkers, klanten, leveranciers, aandeelhouders en de maatschappij waarin we werken.

Vacatures




Bekaert Building Company


Een moderne, onafhankelijke bouwonderneming met een familiaal karakter. B Bright, B Brilliant, B Yourself and B part of our success story!

Vacatures









CGK Group bvba - Pipe solutions


Kunststof en metaalconstructies

Vacatures




Clarebout Potatoes nv


De groep Clarebout, gevestigd in Heuvelland (Nieuwkerke) en Waasten (www.clarebout.com) is een toonaangevende producent van diepgevroren aardappelproducten. Met een omzet van 700 miljoen euro zijn wij een voornaam toeleverancier voor de Europese voedingsindustrie. Hiertoe beschikken wij over een modern productieapparaat en een gemotiveerd team van meer dan 1600 medewerkers die instaan voor een continue productie.

Vacatures






Cryns Carrosserie Center


Cryns Carrosserie Center (www.cryns.be) is met 11 vestigingen (Antwerpen, Awans, Brussels, Gent, Luik, Mechelen, Nivelles, Waasland, Kortrijk, Etterbeek en Hasselt) één van de meest toonaangevende carrosseriebedrijven in België. Met ons team herstellen we meer dan 20.000 voertuigen per jaar. Cryns Carrosserie Center is bovendien de oprichter van de Damage-groep, een B2B samenwerkingsplatform van Belgisch meest gerenommeerde schadeherstelbedrijven. Zij richten zich specifiek op vloten, leasing- en verzekeringsmaatschappijen. “We onderscheiden ons door een duidelijke meerwaarde aan te bieden. Met Damage kiest u voor kwaliteit zonder toegiften, excellente dienstverlening en een doorgedreven kostenbeheersing. Zowel particulieren, bedrijven als leasing- en verzekeringmaatschappijen vinden de weg naar Cryns.”

Vacatures









DB&S Machines


Bij DB&S Machines verkopen en onderhouden we al meer dan 25 jaar de beste machines voor alle houtbewerking. Dat is ons vak. En we willen daarin steeds beter worden. Mede dankzij onze toptalenten, die stuk voor stuk trots mogen zijn op hun werk. Bij DB&S Machines werken, dat is een passie hebben voor vakmanschap, kwaliteit, klantvriendelijkheid en -natuurlijk- hout. En jij? Heb jij ook een hart voor hout?

Vacatures







Dovy Keukens


Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 40 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 33 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 500 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens.

Vacatures









iQuu/ ADA Services


iQuu is een jong en fris bedrijf die zich focust op het outsourcen van techniekers binnen de industrie in West- en Oost- Vlaanderen. Onze techniekers (elektromechaniekers, mechaniekers, industrieel elektriciens, lassers en monteurs) worden op projecten of voor langere termijn ingezet bij onze klanten ter ondersteuning van het bestaand technisch team. iQuu is een ideale werkgever voor leergierige techniekers die houden van afwisseling en verschillende sectoren willen leren kennen!

Vacatures









Jacops


JACOPS is een dynamische en familiale onderneming met meer dan 50 jaar ervaring binnen het domein van infrastructuurtechnieken. Onze geschiedenis kreeg vorm door de snelle ontwikkeling op het gebied van telecom, rail en infra. Zij hebben JACOPS gemaakt tot een gespecialiseerde, solide en waardevolle speler in de markt. Investeren in kennis en kunde, met het oog op morgen, is en blijft een belangrijk aandachtspunt van JACOPS.

Vacatures







JURI nv


JURI nv is een familiaal klasse 8 bouwfirma actief in het bouwen van appartementen, woon-zorgcentra, woonwijken... dit voornamelijk in regio Oost- en West-Vlaanderen. We zijn ondertussen met een 180-tal collega's die meehelpen aan deze uitdagende projecten en verwezenlijken hiermee een omzet van rond de 60 miljoen euro. Hiermee maken we deel uit van de Trends gazelles en zitten we dus tussen de meest snelle en duurzame groeiende bedrijven in Oost-Vlaanderen, dit biedt dus mooie perspectieven.

Vacatures






Lano nv


De Lano Groep is actief in de wereld van kunstgras, hospitality en andere vloerbekledingsapplicaties. Centraal voor hen staan de klanten, de meer dan 400 werknemers en de omgeving. Door zeer gerichte keuzes slaagt de groep er in een omzet van meer dan 100mio € te realiseren en jaar na jaar financieel gezonde cijfers neer te leggen. Continue innovatie, investeringen in nieuwe technologie en een onberispelijke service & kwaliteit zijn hierbij de sleutel tot succes.

Vacatures












Libeco


Libeco is een West-Vlaams familiebedrijf. Wij produceren Belgisch linnen van de hoogste kwaliteit. In onze weverij combineren we vakkennis en nieuwe technologieën voor de creatie van weefsels en afgewerkte producten met een hoge toegevoegde waarde en een uniek design. Libeco staat als werkgever voor een mensgerichte aanpak en werkzekerheid. Wij bieden boeiende functies met doorgroeimogelijkheden aan voor zowel mensen met als zonder textielkennis.

Vacatures








Lootens Evolis


Lootens, gevestigd in Deinze, Kortrijk en Turnhout, is een vooruitstrevend familiebedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van ramen en deuren in staal en aluminium. We vinden de mens achter de collega zeer belangrijk. Respect, vriendelijkheid en ruimte voor initiatief zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend. Als jij je hier in kan vinden, zal je je bij ons zeer welkom voelen!

Vacatures




Lybover


De Lybover groep staat internationaal bekend om zijn kennis en ervaring op het gebied van ontstoffing, recycling, bulk handling, brandbeveiliging, productie van stalen en roestvrijstalen componenten en industriële montages. Engineering, maatwerk en/of totaaloplossingen in industriële toepassingen aanbieden is onze passie. Hiervoor produceren en monteren we componenten, machines en installaties in diverse domeinen in zowel industriële als in bouwkundige sectoren. Actief sinds 1985 telt de groep intussen meer dan 200 medewerkers en realiseerde ze al meer dan 5.000 succesvolle projecten.

Vacatures




Nebim NV


Nebim Groep is een internationale groep truckdealerbedrijven met in totaal 9 vestigingen verdeeld over Nederland en België. Nebim Groep staat in voor het onderhoud en herstellingen van de Volvo-vrachtwagens en trailers. Met een uitgelezen productengamma en aanverwante diensten als Business Solutions, truck- en bestelwagenverhuur, lease, maar ook Used Trucks en Used Parts is Nebim Groep toonaangevend in de sector.

Vacatures




P&V Panels


Wij engineeren, bouwen, onderhouden en upgraden distributieborden en stuurborden. Van alle mogelijke merken en afmetingen. En voor elke mogelijke toepassing.

Vacatures






Poco Loco - Paulig


Paulig is een bedrijf dat blijft groeien. In België hebben we drie productievestigingen voor chips, taco shells, tortilla’s, wraps en dinnerkits. Al dat lekkers slaan we op in ons hoogbouwmagazijn. In totaal werken er meer dan 750 mensen op onze sites in Roeselare en om onze verdere groei te ondersteunen, blijven we op zoek naar extra collega’s die ons team willen versterken. Want vele handen maken licht werk.

Vacatures




Potteau


POTTEAU Labo is de uitgesproken marktleider in België op het gebied van laboratoriummeubilair voor ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, de chemische- , farmaceutische- en voedingsindustrie. Ook op het gebied van interieurinrichtingen vervult Potteau Labo een toonaangevende rol. Prestigieuze en vaak ingewikkelde projecten maken deel uit van de dagelijkse uitdagingen die het bedrijf met succes aangaat.

Vacatures




Recticel Nv


De Recticel Groep is een internationale industriële groep die gespecialiseerd is in het maken van innovatieve producten en oplossingen in polyurethaan die bijdragen aan ons dagelijks comfort. Onze vestiging in Wevelgem is de moederplant van de business line Insulation en staat in voor de productie van isolatieplaten. In deze vestiging zijn meer dan 260 medewerkers tewerkgesteld. De productie bestaat uit 2 productielijnen en een veredelingsafdeling.

Vacatures






Renson Sunprotection Screens NV


‘Creating healthy spaces’, zo luidt de baseline én missie van Renson. Als trendsetter in ventilatie, zonwering en ‘outdoor living’ zweert dit dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf bij natuurelementen als licht en lucht die – slim ingezet – aan de basis liggen van een gezonde leef- en werkomgeving voor iedereen. Door sterk in te zetten op innovatie, communicatie en internationalisatie zit Renson de toekomst op de hielen, steeds met de focus op een gezond en comfortabel binnenklimaat én aangenaam buitenleven in woningen, appartementen, kantoren, scholen en zorginstellingen. De nadruk ligt op duurzame en esthetisch geïntegreerde totaalconcepten, die de lat hoog leggen op het vlak van energiezuinigheid, akoestiek en design. Hoewel sterk lokaal verankerd, draagt Renson zijn visie ook steeds internationaler uit, getuige het sterke distributienetwerk dat intussen tot de USA, het Midden-Oosten, Azië en zelfs Australië reikt. Daarmee zet Renson zijn ambitie kracht bij om uit te groeien van een Belgisch bedrijf tot een wereldspeler op vlak van ventilatie, zonwering en outdoor living. Renson heeft wereldwijd 1600 medewerkers aan de slag en heeft een omzet van 280 miljoen euro.

Vacatures







Saey NV


SAEY wil de voorkeur one-stop shop zijn van kwaliteitsstaal en proactieve oplossingen voor de metaalverwerkende industrie in een straal van 250 km van de opslagplaatsen. Onze unieke producten en diensten willen wein een straal van 1.000 km vermarkten. Om maximaal op de vragen van onze klanten te kunnen reageren maken wij gebruik van performante zaagmachines en lasersnijmachines.

Vacatures






Sidem NV


Sidem is een toonaangevende Europese ontwerper en fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen voor de autoassemblage- en vervangingsmarkt in de automobielsector.

Vacatures




Sobinco


Sobinco is het enige familiebedrijf in België, gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren. Hoewel deze producten bijna onzichtbaar zijn voor de consument, zijn ze van cruciaal belang voor de kwaliteit van het eindproduct en dragen ze bij tot een veilige, comfortabele en stijlvolle woon- en werkomgeving... Bovendien is Sobinco een partner die een zo compleet mogelijke dienstverlening aanbiedt, van innovatie in ontwikkeling over flexibiliteit bij technische ondersteuning en productieplanning tot betrouwbaarheid bij levering. Voor vele producten behoort Sobinco dan ook tot de absolute marktleiders.

Vacatures




Spanbo Industriebouw bv


Spanbo is al meer dan 60 jaar een toonaangevende naam in de industriebouw. Wij berekenen, tekenen en bouwen industriële gebouwen die voldoen aan de strengste eisen. U kan bij ons terecht voor elk mogelijk industrieel gebouw, en dit in hout, staal en beton. Onze bedrijfsnaam Spanbo verklapt al enigszins een deel van onze geschiedenis en voorliefde voor hout. Spanbo staat voor Spanten Bouw.

Vacatures





Stadsbader NV


Stadsbader is actief als geregistreerde aannemer met een stevige reputatie in de bouwwereld. Zowel voor infrastructuurwerken, bouwprojecten of elektromechanische uitrustingen, stelt Stadsbader alles in het werk om een oplossing op maat te bieden voor openbare en private klanten. Hierbij staat dialoog, kwaliteit en deskundigheid centraal.

Vacatures









SuperChic BV


SuperChic is reeds 60 jaar gespecialiseerd in keukens en interieurs op maat. Ons team bestaat uit 25 ervaren collega’s: interieurarchitecten, meubelmakers en monteurs. We ontwerpen, produceren en plaatsen alles volledig zelf vanuit ons atelier te Deerlijk. Kortom, écht lokaal vakmanschap.

Vacatures




Trislot


De meeste producten waar je dagelijks mee in aanraking komt, werden in hun productieproces gefilterd. Trislot is één van de belangrijkste wereldspelers in de wereld van filtratie en separatie-elementen. Als één van de marktleiders in de productie van inox filterelementen, is de kans groot dat de verf op de muren van je slaapkamer, jouw volle tank benzine, alsook jouw welverdiend pintje na een zware werkdag door een Trislot-filter gegaan zijn.

Vacatures




TVH Equipment


Hoogwerkers huren of kopen bij professionals. TVH Equipment heeft 7 eigen vestigingen in België, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Samen streven wij één duidelijk doel na: onze klanten de beste machines aanbieden. Bovendien bestaat onze verhuurvloot uit maar liefst 5.000 machines! Of je nu op zoek bent naar een hoogwerker op vrachtwagen, een schaarlift, een verreiker, een knikarmhoogwerker, een heftruck, een magazijntoestel, een laadbrug of een verticale masthoogwerker, bij TVH Equipment ben je aan het juiste adres!

Vacatures




UNILIN


Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten. We hebben 8100 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2021 een omzet van € 2,7 miljard.

Vacatures








Valtech Group


Valtech Group is een groep van onafhankelijke bedrijven die top-technologische oplossingen brengen binnen hun domein. Dankzij een team van meer dan 400 medewerkers realiseert de groep maatwerk projecten voor machinebouw over de hele wereld.

Vacatures











Van Marcke


Van Marcke is een gespecialiseerd distributiebedrijf dat de ambitie heeft hulp te bieden bij het creëren van een woning waar het heerlijk leven is. Daarom vind je bij Van Marcke oplossingen die gelinkt zijn aan warmte en water. Van Marcke bestaat bijna 100 jaar, telt 1600 medewerkers en heeft 100 winkelpunten in België.

Vacatures




Vandewiele nv


VANDEWIELE, met hoofdzetel te Kortrijk (Marke), is marktleider wat betreft ontwerp en fabricage van hoogtechnologische machines en oplossingen voor de textielindustrie. Wij produceren machines voor het gehele productieproces: van het maken van garens tot de uiteindelijke afwerking van de textielproducten. VANDEWIELE stelt wereldwijd 4500 medewerkers tewerk waarvan een 600-tal in ons moederbedrijf te Marke.

Vacatures




VDL Bus Roeselare


Als één van de grootste busproducenten in Europa zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en verkoop van innovatief klimaatvriendelijk transport. Met onze state-of-the-art elektrische bussen leggen we onze focus op zero-emissie transport én comfort. Binnenkort bouwen we onze bussen bovendien in een nieuwe, moderne fabriek!

Vacatures







Verhelst Bouwmaterialen


Ben je schoolverlater of zoek je een nieuwe uitdaging ? Bij de Groep Verhelst is de kans groot dat je aan de slag kunt. Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende functies: van ongeschoolde arbeider tot burgerlijk ingenieur. Als werfleider ? Als elektromechanieker ? Als koerman ? Als wegenwerker ? Als baliemedewerker ? Als ...... Er zijn heel wat uitdagingen bij onze groep op zoek naar een persoon die van aanpakken weet! Wij bieden een veilige, stabiele en aangename werkomgeving voor onze werknemers. We stimuleren hen als een goede ondernemer op te treden gedurende hun werkzaamheden. Hierbij wordt kennis van zaken en bekwaamheid hoog in het vaandel gedragen.

Vacatures








VUYLSTEKE - EIFFAGE


Vuylsteke-Eiffage is in Vlaanderen actief in een brede waaier aan bouwactiviteiten: zorgsector, parkeercomplexen, openbare gebouwen, kantoorbouw, industrie en appartementsbouw. Als bouwbedrijf klasse 8 hebben wij een ijzersterke reputatie opgebouwd door de combinatie van een grote technische knowhow en een onafgebroken streven naar kwaliteit.

Vacatures








WAAK vzw


WAAK focust zich op vier grote activiteitenclusters: industriële assemblage, montagewerk, verpakkingswerk en een brede waaier van diensten op locatie, waarbinnen enclavewerking een steeds prominentere plaats inneemt. Onze troeven als maatwerkbedrijf zijn: diversiteit aan jobs in de regio, focus op persoonlijke ontwikkeling alsook mensgericht ondernemerschap.

Vacatures







Westvlees


Belgian Pork Group is een netwerk met 7 vestigingen in België die gespecialiseerd zijn in het slachten, versnijden en verder verwerken van kwaliteitsvol varkensvlees. Jaarlijks verwerkt Belgian Pork Group zo'n 4 miljoen varkensvlees, waarvan een belangrijk deel wordt geëxporteerd naar meer dan 50 landen wereldwijd. Met meer dan 2000 werknemers is Belgian Pork Group de grootste slacht- en versnijdingsgroep in België.

Vacatures




Wienerberger nv


Wienerberger is wereldwijd, n°1 in productie en verkoop van snelbouw. In Europa zijn we marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen, 2 showrooms en een hoofdzetel. Dagelijks zetten meer dan 1.100 enthousiaste medewerkers zich in om kwalitatieve producten te ontwikkelen, produceren en klantgerichte oplossingen uit te werken.

Vacatures





Willy Naessens Industriebouw NV


De Willy Naessens Group is met Willy Naessens Build gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, landbouwgebouwen en zwembaden. Anderzijds is de onderneming met de afdeling Willy Naessens Food gespecialiseerd in de distributie van voedingswaren en de productie en verpakking van vleeswaren.

Vacatures




Woodwize


Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt.

Vacatures