JOBexpo Richtpunt campus Ninove 20-21

  • 09/03/2021
  • 3
  • Centrumlaan 160, 9400, Ninove

Nebim NV

Nebim Groep is een internationale groep truckdealerbedrijven met in totaal 9 vestigingen verdeeld over Nederland en België. Nebim Groep staat in voor het onderhoud en herstellingen van de Volvo-vrachtwagens en trailers. Met een uitgelezen productengamma en aanverwante diensten als Business Solutions, truck- en bestelwagenverhuur, lease, maar ook Used Trucks en Used Parts is Nebim Groep toonaangevend in de sector.

Vacatures

Scania Belgium NV

Werken bij Scania is werken aan een premium product in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers. De klanten zijn terecht veeleisend, zowel voor het product als voor de organisatie. Scania is hier volledig op ingespeeld. Scania biedt haar medewerkers een veilige werkomgeving waarin het welzijn van de medewerkers focus nummer één is. Op deze manier richt Scania alle kwaliteit op haar klanten.

Vacatures

Refresco

Refresco Benelux is een van de business units van Refresco Holding, een toonaangevende Europese producent van frisdranken, vruchtensappen en softdrinks voor vooraanstaande (inter-) nationale retailers en A-merkfabrikanten. De productie vindt plaats in vijf “state-of-the-art” vestigingen, verspreid over België en Nederland. Met een jaarlijks groeiend productievolume van 1,9 miljard units realiseert onze business unit een omzet van bijna 500 miljoen euro met behulp van ca. 1100 medewerkers. Veiligheid en kwaliteit zijn prioritair, wij engageren ons als groep tot 0 arbeidsongevallen en zetten alles in het werk dit te realiseren en te borgen.

Vacatures

Federale Politie – dienst rekrutering Oost-Vlaanderen

De politie speelt verschillende rollen in onze samenleving en ze zijn allemaal even essentieel. We zijn daarom voortdurend op zoek naar collega’s met de meest gevarieerde achtergrond. We hebben niet enkel behoefte aan politieambtenaren (van agent tot commissaris), maar ook aan ondersteunend burgerpersoneel zoals informatici, boekhouders, dokters, technici en andere specialisten.

Vacatures

Educam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.

Vacatures

Van Cauter Multitechnieken

Installatie technieken (Elektriciteit – Beveiliging – HVAC)

Vacatures

Megavolt NV

Een jong en dynamisch Dilbeeks bedrijf met familiale roots. Wij zijn gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken, domotica, verlichting, zonnepanelen voor privé, retail of industriele nieuwbouw en renovatie projecten. Met 100+ werknemers op gemiddeld 80+ werven in België zijn er steeds uitdagingen, leermogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.

Vacatures

Planet-eco

Planet-Eco is een installatiebedrijf met 7 installatieploegen: wij plaatsen warmtepompen, gascondensatieketels en zonnepanelen. Techniekers worden in house opgeleid zodat ze meerdere technieken kunnen plaatsen en een gevarieerde jobinhoud kennen.

Vacatures

Preflexibel NV

Preflex is Europees expert in voorbedrade buizen voor elektrische installaties. Al jaren zijn we een krachtig, klantgericht productiebedrijf met een sterke focus op de eindgebruiker. Onze buizen voldoen steeds aan de geldende normen. In ons eigen gecertificeerd labo wordt meermaals per dag de hoge kwaliteit van onze buizen getest. Met Preflex installeert de professionele elektro-installateur gemakkelijker, sneller én veiliger.

Vacatures

Fluvius

Fluvius is hét Vlaamse multi-utility bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Vacatures