JOBexpo Oscar Romerocollege Dendermonde 20-21

  • 01/04/2021
  • 7de
  • Emiel Van Winckellaan 6, 9200, Dendermonde

Nebim NV

Nebim Groep is een internationale groep truckdealerbedrijven met in totaal 9 vestigingen verdeeld over Nederland en België. Nebim Groep staat in voor het onderhoud en herstellingen van de Volvo-vrachtwagens en trailers. Met een uitgelezen productengamma en aanverwante diensten als Business Solutions, truck- en bestelwagenverhuur, lease, maar ook Used Trucks en Used Parts is Nebim Groep toonaangevend in de sector.

Vacatures

Scania Belgium NV

Werken bij Scania is werken aan een premium product in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers. De klanten zijn terecht veeleisend, zowel voor het product als voor de organisatie. Scania is hier volledig op ingespeeld. Scania biedt haar medewerkers een veilige werkomgeving waarin het welzijn van de medewerkers focus nummer één is. Op deze manier richt Scania alle kwaliteit op haar klanten.

Vacatures

VPK Packaging Group

VPK Packaging Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze dynamische bedrijfscultuur wordt samegreat to work for, operational excellence, easy to work with. VPK Packaging Group is een dynamisch bedrijf met Belgische verankering. De groep omvat meer dan 45 vestigingen verspreid over 16 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 5000 werknemers.

Vacatures

Busch nv

Busch Vacuümpompen -en Systemen is één van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld. Het assortiment van Busch biedt wereldwijd de grootste selectie industriële oplossingen in vacuümtechniek. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van vacuüm- en lagedrukpompen. Met 60 dochterondernemingen in 42 landen en vertegenwoordigers in meer dan 30 landen zijn wij in staat onze klanten overal ter wereld adequaat te adviseren en te ondersteunen.

Vacatures

Van Cauter Multitechnieken

Installatie technieken (Elektriciteit – Beveiliging – HVAC)

Vacatures

Fluvius

Fluvius is hét Vlaamse multi-utility bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Vacatures