JOBexpo Petrus en Paulus VTI Oostende 22-23

  • 09/02/2023
  • 2de
  • Stuiverstraat 108, 8400, Oostende

Artes Group


De Artesgroup heeft in West-vlaanderen 2 bedrijven in de bouwsector. Enerzijds Artes Depret uit Zeebrugge actief in de Burgelijke bouwkunde, gebouwen alsook waterbouw en anderzijds Artes Woudenberg uit Brugge die actief is in de restauratiesector. Artes Woudenberg is gespecialiseerd is in restauratiewerken en vindt men diverse specialisten in de bouw(restauratiemetsers), hout (ramen, deuren, daktimmerwerk), dakwerken, steenkapperij, pleisterwerken, gevelreiniging,... Artes Woudenberg heeft ook een eigen schrijnwerkers- en steenkappersatelier. Bij Artes Depret werken voornamelijk mensen met zuivere bouw/metselopleiding alsook bekisters met een eventuele houtopleiding.

Vacatures
Borlix nv


Food: productie, handel en opslag van levensmiddelen Feed: productie, handel, op- en overslag van mengvoeders en voedermiddelen

Vacatures

BRAEM NV


Braem NV, met vestigingen in Handzame, Torhout en Brugge is internationaal sectorspecialist in de aan- en verkoop van vrachtwagens en vrachtwagenonderdelen, specifiek voor de premium merken MAN en MERCEDES. Naast het commerciële luik beschikt BRAEM over de grootste garage van Europa waar specialisten (mechaniekers, elektriekers) zich buigen over onderhoud, herstellingen en revisies van allerhande mechanische en elektrische onderdelen, gaande van eenvoudige interventies tot zeer complexe diagnostische problemen.

Vacatures

CSP Zeebrugge Terminal


CSP Zeebrugge is looking for people with an open mind! We zien de toekomst vol verwachting tegemoet. De overname van Cosco Shipping duidt immers op een langetermijnvisie en we zijn ervan overtuigd te gaan groeien en verder uit te breiden in de haven van Zeebrugge. Wil je deel uitmaken van de toekomst van CSP Zeebrugge Terminal, hét bedrijf dat de haven van Zeebrugge terug op de kaart zal zetten op vlak van containers? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En denk je daarbij aan een gevarieerde job, in een boeiende operationele omgeving? Spreekt een open bedrijfscultuur, opleidingskansen en collegialiteit je sterk aan? Dan hebben wij dé job voor jou… waar je je passie voor techniek kwijt kan.

Vacatures

Educam


EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.

VacaturesFitco


Fitco is een toeleverancier voor de textielnijverheid. Ze hebben een gespecialieerde productieafdelingen voor garen, texiel en vezels. Fitco is een wereldwijde speler die innovatie hoog in het vaandel draagt. Hun klanten situeren zich in de automotive sector, telecom sector en algemene elektronische industrie.

Vacatures
Fluvius SO Cv


Fluvius is hét Vlaamse multi-utility bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Vacatures
Fnac Vanden Borre


Vanden Borre is een toonaangevend bedrijf op de Belgische markt in de verkoop van audio, tv, multimedia en huishoudelektro. We maken deel uit van de groep Fnac Darty, een van de grootste distributeurs van huishoudelektro, culturele en technische producten in Europa, met een omzet van 7,4 miljard en die 26 000 mensen tewerkstelt. Vanden Borre is een bedrijf in volle groei. In cijfers betekent dat: 73 winkels in heel België, meer dan 1200 werknemers, waarvan 250 zich met service bezighouden, jaarlijkse omzet van 400 miljoen euro, 260 000 leveringen per jaar, 155 000 bezoekers per winkel per jaar, 72 000 interventies aan huis, jaarlijks meer dan 30 miljoen bezoekers op onze website

Vacatures
Gardec Group


Trendsetter in scheepherstelling en offshore constructies : staalconstructies & scheepsreparaties op locatie en op werf, transport, mobiele kranenverhuur, offshore las contractor, verspaning, lieren- en stuurmachines, buizenfitting. Thuis in de maritieme sector!

Vacatures
InterWest vzw


InterWest is een maatwerkbedrijf uit regio Veurne met meer dan 500 medewerkers. Wij hebben 3 verschillende business units, nl. voeding/inpak - hout - diensten (groendienst, schilderdienst, poetsdienst). InterWest heeft zowel nationale als internationale klanten die bij ons terechtkomen met hun vragen.

Vacatures
iQuu/ ADA Services


iQuu is een jong en fris bedrijf die zich focust op het outsourcen van techniekers binnen de industrie in West- en Oost- Vlaanderen. Onze techniekers (elektromechaniekers, mechaniekers, industrieel elektriciens, lassers en monteurs) worden op projecten of voor langere termijn ingezet bij onze klanten ter ondersteuning van het bestaand technisch team. iQuu is een ideale werkgever voor leergierige techniekers die houden van afwisseling en verschillende sectoren willen leren kennen!

Vacatures

meco nv


Meco Group produceert vlees, vis en groenten in rauwe en natuurlijke vorm, evenals gekookte maaltijdcomponenten en kant-en-klare gerechten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen. Wij leveren aan foodservice partners, zoals restaurants, feestzalen, vakantiecentra, friteuses,... Alsook aan collectiviteiten & instellingen, zoals ziekenhuizen, bejaardentehuizen, universiteiten, scholen en overheidsdiensten.

Vacatures

Pattyn Belgium NV


De Groep Pattyn, marktleider in bulk verpakkingsmachines, ontwerpt en produceert high performance industriële verpakkingsmachines voor heel diverse industrieën wereldwijd. Gestoeld op een jarenlange ervaring en know-how is de Groep Pattyn uitgegroeid tot een wereldspeler met 7 divisies en 350 medewerkers. Sinds de opstart van Pattyn Packing Lines te Brugge in 1952 wordt gefocust op innovatie, performantie en flexibiliteit. De waarden Integriteit, Passie, Flexibiliteit en Humor worden hierbij hoog in het vaandel gedragen. Ben je gepassioneerd door machines en techniek? Wil je werken in een ambitieus en tof team? Zoek je een job in een stabiel familiaal bedrijf met hoge ambities in een mensgerichte omgeving? Dan is deze job waarschijnlijk iets voor jou!

VacaturesVerhelst Bouwmaterialen


Ben je schoolverlater of zoek je een nieuwe uitdaging ? Bij de Groep Verhelst is de kans groot dat je aan de slag kunt. Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende functies: van ongeschoolde arbeider tot burgerlijk ingenieur. Als werfleider ? Als elektromechanieker ? Als koerman ? Als wegenwerker ? Als baliemedewerker ? Als ...... Er zijn heel wat uitdagingen bij onze groep op zoek naar een persoon die van aanpakken weet! Wij bieden een veilige, stabiele en aangename werkomgeving voor onze werknemers. We stimuleren hen als een goede ondernemer op te treden gedurende hun werkzaamheden. Hierbij wordt kennis van zaken en bekwaamheid hoog in het vaandel gedragen.

Vacatures
Verhelst Group


Verhelst Group, dat is 1 bouwgroep met 7 expertises. We nemen alle bouwactiviteiten voor onze rekening, van afbraak tot grondwerk tot en met infrastructuurwerken en van zandontginning tot asfaltproductie.

VacaturesVoestalpine SADEF NV


Koudprofileren van staal en bijhorende oppervlaktebehandeling zijn onze core business en met 600 werknemers bedienen we dagdagelijks onze internationale klanten uit diverse sectoren, zoals automobiel, bouw, solar, veiligheidscabines,...Onze technische en vernieuwende omgeving staat garant voor een boeiende loopbaan met doorgroeimogelijkheden!

Vacatures


Willemen Infra (regio West)


Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep.

Vacatures
Woodwize


Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt.

Vacatures