JOBexpo Provil Lommel 22-23

  • 28/02/2023
  • 2de
  • Duinenstraat, 3920, LOMMEL

Benvitec


Wij zijn Benvitec, een bedrijf in industriële piping en plastics. Grensverleggend onder de grond en gedurfd boven de grond. Een collectief van bescheiden experts dat elke uitdaging aangaat. Niet omdat dat nu eenmaal onze job is, maar omdat we elke dag dieper willen graven, schouder aan schouder, op zoek naar de juiste oplossingen. Dat doen we vanuit onze hoofdzetel in Beringen, maar ook vanuit vestigingen in Beveren en over de taalgrens in Fleurus.

Vacatures
Educam


EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.

VacaturesProfel Ramen & Deuren


Profel staat van a-z in voor de productie van ramen en deuren. Het productieproces ligt bijna volledig in eigen handen. Zo maken we onze eigen profielen en glas die we aanleveren voor het productieproces van ramen en deuren op de afdelingen Hout, PVC of Aluminium. Als medewerker versterk je één van de teams op onze verschillende afdelingen. Afhankelijk van jouw interesse en ervaring kan je ingeschakeld worden op een bepaalde werkpost zoals de glasproductie, de extrusie van profielen uit PVC of aluminium, de schrijnwerkafdeling, de lakkerij, de montage, de inpakafdeling, de buitenplaatsing op werven, de onderhoudsdienst,…

Vacatures
Stork Technical Services Belgium NV


Stork, onderdeel van Fluor, is een internationale technische dienstverlener met een breed aanbod aan mechanische en elektrotechnische diensten. Vanuit onze vestigingen in Antwerpen, Gent, Tessenderlo en Andenne helpen we onze klanten uit de olie & gas, chemie-, energie- en farmaceutische sector bij het bouwen, onderhouden en verbeteren van hun industriële installaties. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal.

Vacatures

Willemen Groep


Binnen onze Groep bevinden zich op de eerste plek onze 3 grote aannemers. Willemen Construct, Cosimco, Franki Construct. Voor elk van deze bedrijven binnen onze groep zijn wij op zoek naar mensen met een passie voor de ruwbouw zowel arbeiders (metsen en/of bekisten) alsook bedienden. Wij bouwen enkel grote projecten en doen geen particuliere woningbouw. Naast deze 3 grote aannemers bevinden zich ook nog de bedrijven die altijd op zoek naar mensen met een passie voor HVAC/Loodgieterij/Centrale verwarming. Ben jij in het bezit van een heftruckattest? dan kan je ook als magazijnier starten in ons magazijn te Kontich (ingeschreven onder de bouwsector)

Vacatures