JOBexpo Richtpunt campus Eeklo 20-21

  • 04/02/2021
  • 8ste
  • Roze 131, 9900, Eeklo

Foré – inrichtingen – schrijnwerken

Inrichtingen – Schrijnwerken – Houthandel eigen productie – eigen montage -Maatwerk

Vacatures

Gardec Group

Trendsetter in scheepherstelling en offshore constructies : staalconstructies & scheepsreparaties op locatie en op werf, transport, mobiele kranenverhuur, offshore las contractor, verspaning, lieren- en stuurmachines, buizenfitting. Thuis in de maritieme sector!

Vacatures

Stora Enso

Stora Enso Langerbrugge, gevestigd in de haven van Gent, produceert jaarlijks 540.000 ton gerecycleerd kranten- en magazinepapier op basis van 100% Paper for Recycling, oudpapier. Stora Enso Langerbrugge exploiteert ook twee kwalitatieve bio-warmtekrachtkoppeling energiecentrales die voorzien in alle nodige processtoom en meer dan 70% van de elektriciteitsbehoefte. De papierfabriek stuurt sinds de herfst van 2016 ook groene energie naar Volvo Car Gent via een ondergronds warmtenet. In 2018 werd verder ingezet op additionele hernieuwbare energie door de bouw van drie windturbines op de site om zo op een nog duurzamere manier gerecycleerd papier te kunnen maken.

Vacatures

Ontex bvba Eeklo

Ontex produceert slimme hygiëneoplossingen. Van luiers tot inleg¬kruisjes, altijd geïnspireerd door het comfort voor de klant. Onze producten rollen over de toonbank in 110 landen. En dat danken we aan onze medewerkers. Want zij vormen het kloppende hart van onze organisatie. Laat jij het nog sneller slaan?

Vacatures

Alertis

Actief in sector van Beveiliging (brand, gas, inbraak, camera en toegangscontrole) — Marktleider inzake branddetectie

Vacatures

Elektrotechniek Van Hecke nv

Elektrotechniek Van Hecke nv, is een toonaagevende, stabiele en betrouwbare partner voor studie, ontwerp, ondersteuning, installatie en onderhoud van elektrotechnische installaties, bordenbouw, databekabeling en automatisatie voor de industriële sector en KMO.

Vacatures

Technical Talents

Technical Talents is gespecialiseerd in de outsourcing van technische experten, met focus op onderhouds- en storingstechniekers binnen de industrie. Waarom 180 collega-techniekers kiezen voor Technical Talents? Lange termijn projecten in de buurt van je woonplaats, inspraak in de projecten, continue groei via technische en persoonlijke begeleiding, keuze voor een bedrijfswagen met tankkaart (ook privégebruik), persoonlijk werkmateriaal en niet onbelangrijk: een familiale sfeer!

Vacatures