JOBexpo Richtpunt campus Zottegem 20-21

  • 22/02/2021
  • 4de
  • Sabina van Beierenlaan 35, 9620, Zottegem

Nebim NV

Nebim Groep is een internationale groep truckdealerbedrijven met in totaal 9 vestigingen verdeeld over Nederland en België. Nebim Groep staat in voor het onderhoud en herstellingen van de Volvo-vrachtwagens en trailers. Met een uitgelezen productengamma en aanverwante diensten als Business Solutions, truck- en bestelwagenverhuur, lease, maar ook Used Trucks en Used Parts is Nebim Groep toonaangevend in de sector.

Vacatures

Woodwize

Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt.

Vacatures

Inex nv

INEX is een familiaal zuivelbedrijf dat het meest uitgebreide assortiment van verse tot lang houdbare zuivelproducten aanbiedt, in de meest moderne en diverse verpakkingen. We verwerken jaarlijks ongeveer 220 miljoen liter melk. Aan dit proces werken we met 400 medewerkers, die elk een belangrijke schakel in het geheel vormen.

Vacatures

ATS nv

ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creëren van een duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgeving door het realiseren van totaalprojecten in elektro, mechanica en distributie voor een waaier aan sectoren.

Vacatures

Federale Politie – dienst rekrutering Oost-Vlaanderen

De politie speelt verschillende rollen in onze samenleving en ze zijn allemaal even essentieel. We zijn daarom voortdurend op zoek naar collega’s met de meest gevarieerde achtergrond. We hebben niet enkel behoefte aan politieambtenaren (van agent tot commissaris), maar ook aan ondersteunend burgerpersoneel zoals informatici, boekhouders, dokters, technici en andere specialisten.

Vacatures

Educam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.

Vacatures

Delta Engineering

Delta Engineering is Europees marktleider inzake automatisatie van blaasfabrieken. Gestart als tweemanszaak in 1992, telt ons bedrijf vandaag een zeventigtal kwaliteitsgedreven en toegewijde medewerkers. Samen ontwikkelen we een ruim aanbod aan innovatieve en efficiënte kwaliteitsmachines in nauwe samenwerking met onze klanten. Zo garanderen we een stabiele plaats op de markt en veelbelovende toekomst voor ons bedrijf en onze medewerkers.

Vacatures

Van Cauter Multitechnieken

Installatie technieken (Elektriciteit – Beveiliging – HVAC)

Vacatures

NMBS

Heb je al eens aan NMBS gedacht om je carrière te starten? Ons jobaanbod beperkt zich niet tot treinbegeleiders en –bestuurders. We zijn ook op zoek naar jeugdig talent om ervoor te zorgen dat onze reizigers kunnen rekenen op veilige en comfortabele treinen.

Vacatures