JOBexpo ‘t Saam campus Cardijn Diksmuide 20-21

  • 02/12/2020
  • 12de
  • Cardijnlaan 2, 8600, Diksmuide

Aviko Belgium nv

Aviko te Poperinge maakt deel uit van de Nederlandse Aviko groep. We produceren een uitgebreid assortiment hoogwaardige diepvries aardappelspecialiteiten zoals frieten, puree, gratin en snacks. We bedienen klanten in Retail, Food Service en Industrie en exporteren naar meer dan 60 landen.

Vacatures

Milcobel

Milcobel is de grootste zuivelcoöperatie van België. Naast onze lekkere Brugge Kaas maken wij tal van andere producten zoals industriële kazen (vb. mozzarella op jouw pizza), melkpoeder (vb. voor de chocolade industrie), roomijs, melkdranken, boter, room,….Elk jaar zetten we zo’n 1,6 miljard liter melk om in heerlijke zuivelproducten. Onze 2.600 leden-melkveehouders en 2000 medewerkers werken samen aan een duurzame toekomst en daar kan jij hen bij helpen!

Vacatures

Verhelst Bouwmaterialen

Ben je schoolverlater of zoek je een nieuwe uitdaging ? Bij de Groep Verhelst is de kans groot dat je aan de slag kunt. Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende functies: van ongeschoolde arbeider tot burgerlijk ingenieur. Als werfleider ? Als elektromechanieker ? Als koerman ? Als wegenwerker ? Als baliemedewerker ? Als …… Er zijn heel wat uitdagingen bij onze groep op zoek naar een persoon die van aanpakken weet! Wij bieden een veilige, stabiele en aangename werkomgeving voor onze werknemers. We stimuleren hen als een goede ondernemer op te treden gedurende hun werkzaamheden. Hierbij wordt kennis van zaken en bekwaamheid hoog in het vaandel gedragen.

Vacatures

TE Connectivity

Bij TE Connectivity Belgium BVBA in Oostkamp worden allerhande comfort- en infotainmentconnectoren ontwikkeld én vervaardigd voor de automobielsector. Wist je trouwens dat in iedere wagen tientallen connectoren zitten die geproduceerd worden door TE Connectivity? Wij werken tevens mee aan een evolutie binnen de hybride en elektrische markt – wij maken de wagens van de toekomst ‘safer, greener and more connected’!

Vacatures

de Vleugels

De Vleugels is een expertise- en ondersteuningscentrum voor mensen met een verstandelijke en /of meervoudige beperking. Wij bieden ondersteuning aan ruim 330 cliënten, met diverse zorgvragen. We bieden eveneens mobiele en ambulante begeleiding aan, hippotherapie, …

Vacatures

Coopman Orona

Coopman Orona NV bestaat sinds de jaren '60 en is gegroeid uit een familiaal bedrijf dat 50 jaar opereerde onder de naam Liften Coopman. In 2010 werd het bedrijf overgenomen door het Spaanse Orona. De productie van liften (maatwerk) gebeurt in Spanje. Orona richt zich op het ontwerpen, vervaardigen, installeren, onderhouden en moderniseren van mobiliteitsoplossingen, zoals liften, roltrappen, rolpaden, trapliften. Het hoofdkantoor is gevestigd in Waregem. Daarnaast zijn er 2 bijhuizen; in Wemmel en in Wilrijk.

Vacatures

Fluvius

Fluvius is hét Vlaamse multi-utility bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Vacatures

Voestalpine SADEF NV

Koudprofileren van staal en bijhorende oppervlaktebehandeling zijn onze core business en met 600 werknemers bedienen we dagdagelijks onze internationale klanten uit diverse sectoren, zoals automobiel, bouw, solar, veiligheidscabines,…Onze technische en vernieuwende omgeving staat garant voor een boeiende loopbaan met doorgroeimogelijkheden.

Vacatures

Veurne Snack Foods – Pepsico

Met bekende sterke merken als Doritos, Lay's, Cheetos, Tropicana, 7UP, Alvalle, Duyvis, Naked, Pepsi, Quaker … is PepsiCo één van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld. Bij PepsiCo in Veurne starten we dit najaar met de grootste Doritos-lijn ter wereld. Daarvoor hebben we 70 extra pittige collega’s nodig. Heb jij het lef? Ontdek de 5 straffe redenen waarom een job bij PepsiCo Veurne op jouw lijf geschreven is.

Vacatures