JOBexpo VIIO Tongeren 22-23

  • 25/04/2023
  • 3de
  • Rode Kruislaan 7, 3700, Tongeren

Fluvius SO Cv


Fluvius is hét Vlaamse multi-utility bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Vacatures
i-mens VZW


i-mens is een onafhankelijke zorgorganisatie. We zijn er voor iedereen, in elke fase van het leven. Van voor de geboorte tot aan je oude dag. We brengen alle zorg aan huis zodat jij je eigen leven in handen kan blijven houden.

Vacatures
Korian België


Wanneer u kiest voor Korian, kiest u voor zorg en ondersteuning op maat: bij mensen thuis, of in een thuisvervangende omgeving zoals een kort- of herstelverblijf, een dagverzorgingscentrum, een assistentiewoning of een woonzorgcentrum. Ons motto: ’Hier zorgen wij voor u, in uw thuis' We waarborgen de beste professionele zorg en levenskwaliteit, persoonsgericht en op maat, met respect voor ieders waardigheid. Bovendien bieden we volledige ondersteuning en omkadering (ook administratief) aan onze bewoners, patiënten, familie en naasten. ‘In caring hands’ - met hart en ziel is het hart van onze onderneming, de missie van ons allen, waar ieder van ons zich dag in en dag uit voor inzet.

Vacatures
P&V Panels


Wij engineeren, bouwen, onderhouden en upgraden distributieborden en stuurborden. Van alle mogelijke merken en afmetingen. En voor elke mogelijke toepassing.

Vacatures


Stork Technical Services Belgium NV


Stork, onderdeel van Fluor, is een internationale technische dienstverlener met een breed aanbod aan mechanische en elektrotechnische diensten. Vanuit onze vestigingen in Antwerpen, Gent, Tessenderlo en Andenne helpen we onze klanten uit de olie & gas, chemie-, energie- en farmaceutische sector bij het bouwen, onderhouden en verbeteren van hun industriële installaties. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal.

Vacatures

Wienerberger nv


Wienerberger is wereldwijd, n°1 in productie en verkoop van snelbouw. In Europa zijn we marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen, 2 showrooms en een hoofdzetel. Dagelijks zetten meer dan 1.100 enthousiaste medewerkers zich in om kwalitatieve producten te ontwikkelen, produceren en klantgerichte oplossingen uit te werken.

Vacatures