JOBexpo VTI Brugge 20-21

  • 24/11/2020
  • 6de
  • Boeveriestraat 73, 8000, Brugge

Van de Walle IBC

Van de Walle Industrial Building Contractor, gevestigd te Aalter, is gespecialiseerd in de moderne industriebouw: Van een kleine eenvoudige loods tot zeer complexe gebouwen met een hoge architecturale afwerking. Het bedrijf bestaat uit een hecht team. Dit intern raderwerk bestaat uit de afdelingen verkoop, calculatie, aankoop, tekenaars, projectcoördinatoren, boekhouding-, administratie- en de uitvoerderscrew. Elke nieuwe werknemer krijgt een intensieve interne opleiding om de job perfect te kunnen uitoefenen. Er wordt heel veel belang gehecht aan de familiale waarden.

Vacatures

CSP Zeebrugge Terminal

CSP Zeebrugge is looking for people with an open mind! We zien de toekomst vol verwachting tegemoet. De overname van Cosco Shipping duidt immers op een langetermijnvisie en we zijn ervan overtuigd te gaan groeien en verder uit te breiden in de haven van Zeebrugge. Wil je deel uitmaken van de toekomst van CSP Zeebrugge Terminal, hét bedrijf dat de haven van Zeebrugge terug op de kaart zal zetten op vlak van containers? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En denk je daarbij aan een gevarieerde job, in een boeiende operationele omgeving? Spreekt een open bedrijfscultuur, opleidingskansen en collegialiteit je sterk aan? Dan hebben wij dé job voor jou… waar je je passie voor techniek kwijt kan.

Vacatures

AZ Sint-Jan

Omdat we blijven investeren om in een aantal medische domeinen innovatieve top- en referentiezorg te bieden, vind je in ons ziekenhuis een groot aantal vooruitstrevende diensten. Daarnaast willen we vooral ook een open ziekenhuis zijn en blijven, waar elke patiënt terecht kan voor de best mogelijke zorg, van basiszorg tot zeer gespecialiseerde zorg. Onze werknemers spelen daarin een onmisbare rol. Daarom gaat er naar elk lid van #teamsintjan veel aandacht uit, zowel op als naast de werkvloer. Want voor ons telt iedere schakel!

Vacatures

CNH Industrial Belgium NV

CNH Industrial is één van de grootste industriële kapitaalgoederenondernemingen ter wereld met 12 merkenfamilies zoals New Holland Agriculture, New Holland Construction, Case IH Agriculture en Iveco. Wereldwijd telt het bedrijf 64.000 medewerkers, verspreid over alle continenten in 64 productiebedrijven en 50 onderzoeks- en ontwikkelingscentra. De groep is actief in 5 sectoren: landbouwmachines, bouwmachines, vrachtwagens & commerciële voertuigen, speciale voertuigen en motoren & transmissies.

Vacatures

Timmerman EHS

Timmerman werkt al sinds 1972 aan een ijzersterke reputatie als bouwer van piping projecten en drukapparaten. Wij zijn vooral aan het werk bij groeibedrijven in de chemie, energie en voedingssector. Onze mensen werken heel zelfstandig in hechte kleine teams aan de meest veeleisende projecten. Deze manier van werken zorgt ervoor dat onze 80 medewerkers enorm snel kunnen doorgroeien en bekend staan als de betere vakmensen in ons gebied.

Vacatures

TE Connectivity

Bij TE Connectivity Belgium BVBA in Oostkamp worden allerhande comfort- en infotainmentconnectoren ontwikkeld én vervaardigd voor de automobielsector. Wist je trouwens dat in iedere wagen tientallen connectoren zitten die geproduceerd worden door TE Connectivity? Wij werken tevens mee aan een evolutie binnen de hybride en elektrische markt – wij maken de wagens van de toekomst ‘safer, greener and more connected’!

Vacatures

Belmeko

Belmeko is machinebouwer in de metaalsector. Wij fabriceren spuitcabines en industriële ovens op maat.

Vacatures

PepsiCo

Met bekende sterke merken als Tropicana, 7UP, Alvalle, Cheetos, Doritos, Duyvis, Lay's, Naked, Pepsi, Quaker, … is PepsiCo één van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld. Alleen al in België werken 950 medewerkers samen om heel Europa te voorzien van lekkers. We werken vanuit 3 locaties: Zaventem hoofdkantoor en 2 West-Vlaamse productiesites in Zeebrugge en Veurne. Heb jij zin om ook mee te werken aan de productie van Tropicana fruitsap? Voor onze vestiging in Zeebrugge zoeken we nog machine operatoren en techniekers.

Vacatures

Pattyn Packing Lines

De Groep Pattyn, marktleider in bulk verpakkingsmachines, ontwerpt en produceert high performance industriële verpakkingsmachines voor heel diverse industrieën wereldwijd. Gestoeld op een jarenlange ervaring en know-how is de Groep Pattyn uitgegroeid tot een wereldspeler met 7 divisies en 350 medewerkers. Sinds de opstart van Pattyn Packing Lines te Brugge in 1952 wordt gefocust op innovatie, performantie en flexibiliteit. De waarden Integriteit, Passie, Flexibiliteit en Humor worden hierbij hoog in het vaandel gedragen. Ben je gepassioneerd door machines en techniek? Wil je werken in een ambitieus en tof team? Zoek je een job in een stabiel familiaal bedrijf met hoge ambities in een mensgerichte omgeving? Dan is deze job waarschijnlijk iets voor jou!

Vacatures

Educam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.

Vacatures