JOBexpo VTI Brugge 20-21

  • 24/11/2020
  • 6de
  • Boeveriestraat 73, 8000, Brugge

PlastIQ

PlastIQ organiseert opleidingen in kunststoffen voor leerlingen, werknemers en werkzoekenden. Schoolverlaters die graag aan de slag willen in een innoverende en uitdagende sector kunnen bij ons leren werken met kunststofverwerkende machines en via jobcoaching een duwtje in de rug krijgen naar een job binnen de kunststoffen. PlastIQ vormt de schakel tussen opleiding en bedrijven.

Vacatures

Technical Talents

Technical Talents is gespecialiseerd in de outsourcing van technische experten, met focus op onderhouds- en storingstechniekers binnen de industrie. Waarom 180 collega-techniekers kiezen voor Technical Talents? Lange termijn projecten in de buurt van je woonplaats, inspraak in de projecten, continue groei via technische en persoonlijke begeleiding, keuze voor een bedrijfswagen met tankkaart (ook privégebruik), persoonlijk werkmateriaal en niet onbelangrijk: een familiale sfeer!

Vacatures

Vereenooghe NV

Mercedes Benz dealer. We staan op 9 vestigingen in West-Vlaanderen in voor de verkoop en service van nieuwe en tweedehands auto's, bestelwagens en vrachtwagens van Mercedes-Benz, Smart en EQ. Tevens is onze vestiging in Roeselare een gecertificeerd AMG performance – center zowel voor verkoop als naverkoop van AMG voertuigen.

Vacatures

Atelier Dumon

Atelier Dumon specialiseert zich in de constructie van volautomatische interne transportsystemen en liften met een hoog hefvermogen, zoals hydraulische personen- en goederenliften en autoliften. Onze transportinstallaties en liftsystemen vinden hun toepassing in de productieomgeving van bedrijven uit diverse industriële sectoren en in de constructie of (her)inrichting van parkeergarages en andere gebouwen. Wij leveren maatwerk afgestemd op de noden van de opdrachtgever en voeren projecten steeds uit met het oog op tevredenheid. Zo streven wij voortdurend naar innoverende installaties en machines, die zowel kostenbesparend als een technische verfijning zijn voor het automatiseringsproces van de klant.

Vacatures