JOBexpo VTI Brugge 22-23

  • 24/11/2022
  • 8ste
  • Vaartdijkstraat 3, 8200, Brugge

Algemene bouwonderneming Vandenbussche


Wij zijn een algemene bouwonderneming klasse 8 het grootste deel van onze werken zijn utiliteitsbouw met voornamelijk de ruwbouwwerken die door onze eigen mensen wordt uitgevoerd

Vacatures
algemene ondernemingen himpe nv


algemene aanneming - ruwbouw en afwerking

Vacatures


Altrad Services Benelux


ALTRAD SERVICES Benelux vertegenwoordigt meer dan 3.500 werknemers, die gespecialiseerd zijn in werken op hoogte, isolatie, schilderwerken, tracing en asbestverwijdering. Gedreven door de veiligheidscultuur van onze competente medewerkers én een servicegerichte attitude biedt ALTRAD SERVICES Benelux totaaloplossingen aan voor een brede waaier van – vooral - industriële klanten; stuk voor stuk toonaangevende bedrijven in de proces-, olie- & gasindustrie en energiesector. Ons bedrijf onderscheidt zich door de combinatie van een vlakke structuur en no-nonsense organisatie met een transparante cultuur, korte communicatielijnen en een echte (internationale) ondernemersmentaliteit. Dankzij onze multidisciplinaire aanpak is ALTRAD SERVICES Benelux uitgegroeid tot marktleider in de Benelux.

Vacatures


Artes Group


De Artesgroup heeft in West-vlaanderen 2 bedrijven in de bouwsector. Enerzijds Artes Depret uit Zeebrugge actief in de Burgelijke bouwkunde, gebouwen alsook waterbouw en anderzijds Artes Woudenberg uit Brugge die actief is in de restauratiesector. Artes Woudenberg is gespecialiseerd is in restauratiewerken en vindt men diverse specialisten in de bouw(restauratiemetsers), hout (ramen, deuren, daktimmerwerk), dakwerken, steenkapperij, pleisterwerken, gevelreiniging,... Artes Woudenberg heeft ook een eigen schrijnwerkers- en steenkappersatelier. Bij Artes Depret werken voornamelijk mensen met zuivere bouw/metselopleiding alsook bekisters met een eventuele houtopleiding.

Vacatures
Belmeko


Belmeko is machinebouwer in de metaalsector. Wij fabriceren spuitcabines en industriële ovens op maat.

Vacatures
BMT AEROSPACE INTERNATIONAL NV


BMT Aerospace International NV was winnaar van Factory of the Future 2019. We willen verder evolueren naar een World CLASS productiesite, waarbij we optimaal gebruik maken van moderne productietechnologieën. Interesse om ons team van een 120-tal experten te versterken? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog via bmtaerospace.hro.be!

Vacatures
BRAEM NV


Braem NV, met vestigingen in Handzame, Torhout en Brugge is internationaal sectorspecialist in de aan- en verkoop van vrachtwagens en vrachtwagenonderdelen, specifiek voor de premium merken MAN en MERCEDES. Naast het commerciële luik beschikt BRAEM over de grootste garage van Europa waar specialisten (mechaniekers, elektriekers) zich buigen over onderhoud, herstellingen en revisies van allerhande mechanische en elektrische onderdelen, gaande van eenvoudige interventies tot zeer complexe diagnostische problemen.

Vacatures

Buyse Decolletage


Buyse Metal Works Group bestaat uit Buyse Decolletage (Aalter) en Desart Industries (Lier). De groep is sinds meer dan 60 jaar actief als toeleverancier in de metaalverwerkende sector. Buyse is uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeleveranciers van CNC -draaiwerk, CNC-freeswerk en CNC-slijpwerk. De groep beschikt over meer dan 80 CNC machines en stelt meer dan 100 personen tewerk.

Vacatures
CSP Zeebrugge Terminal


CSP Zeebrugge is looking for people with an open mind! We zien de toekomst vol verwachting tegemoet. De overname van Cosco Shipping duidt immers op een langetermijnvisie en we zijn ervan overtuigd te gaan groeien en verder uit te breiden in de haven van Zeebrugge. Wil je deel uitmaken van de toekomst van CSP Zeebrugge Terminal, hét bedrijf dat de haven van Zeebrugge terug op de kaart zal zetten op vlak van containers? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En denk je daarbij aan een gevarieerde job, in een boeiende operationele omgeving? Spreekt een open bedrijfscultuur, opleidingskansen en collegialiteit je sterk aan? Dan hebben wij dé job voor jou… waar je je passie voor techniek kwijt kan.

Vacatures

DB&S Machines


Bij DB&S Machines verkopen en onderhouden we al meer dan 25 jaar de beste machines voor alle houtbewerking. Dat is ons vak. En we willen daarin steeds beter worden. Mede dankzij onze toptalenten, die stuk voor stuk trots mogen zijn op hun werk. Bij DB&S Machines werken, dat is een passie hebben voor vakmanschap, kwaliteit, klantvriendelijkheid en -natuurlijk- hout. En jij? Heb jij ook een hart voor hout?

VacaturesE&M Projects


E&M Projects: specialist in het onderhoud en het verbeteren van uw machinepark. Het is een VCA-gecertifieerd servicebedrijf uit Oostkamp gespecialiseerd in het technisch, preventief en periodiek onderhoud en herstellingen van uw industriële installaties en de optimalisatie van uw machinepark.

Vacatures
ECS2XL


ECS is een groeiend internationaal familiebedrijf gelegen te Zeebrugge. Als vooruitstrevend bedrijf bieden wij onze klanten een diverse waaier van transport en logistieke antwoorden op maat van onze klanten en hun noden. Door steeds te innoveren en te investeren bouwen wij aan een standvastige en open relatie met onze klanten.

Vacatures
Educam


EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.

VacaturesFluvius SO Cv


Fluvius is hét Vlaamse multi-utility bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Vacatures
Fnac Vanden Borre


Vanden Borre is een toonaangevend bedrijf op de Belgische markt in de verkoop van audio, tv, multimedia en huishoudelektro. We maken deel uit van de groep Fnac Darty, een van de grootste distributeurs van huishoudelektro, culturele en technische producten in Europa, met een omzet van 7,4 miljard en die 26 000 mensen tewerkstelt. Vanden Borre is een bedrijf in volle groei. In cijfers betekent dat: 73 winkels in heel België, meer dan 1200 werknemers, waarvan 250 zich met service bezighouden, jaarlijkse omzet van 400 miljoen euro, 260 000 leveringen per jaar, 155 000 bezoekers per winkel per jaar, 72 000 interventies aan huis, jaarlijks meer dan 30 miljoen bezoekers op onze website

Vacatures
Gardec Group


Trendsetter in scheepherstelling en offshore constructies : staalconstructies & scheepsreparaties op locatie en op werf, transport, mobiele kranenverhuur, offshore las contractor, verspaning, lieren- en stuurmachines, buizenfitting. Thuis in de maritieme sector!

Vacatures
Gemeente Knokke-Heist


In het bruisende en sfeervolle Knokke-Heist is het voor elk van haar bewoners en bezoekers aangenaam samenleven in een duurzame, zorgzame, veilige en nette omgeving met het toerisme en de lokale economie als hefboom. Knokke-Heist wil dé kwaliteitsvolle, unieke en innovatieve badplaats op mensenmaat blijven, met alle voordelen van een grootstad maar zonder de nadelen. Alle medewerkers dragen deze missie & visie in hun hart.

Vacatures
Imperial Meat Products


Imperial Meat Products is een gerenommeerd voedingsbedrijf gekend voor zijn kwalitatieve salami’s, hammen, zoutwaren, kipproducten en vegetarische producten. Er werken 800 mensen in vijf verschillende vestigingen: Imperial te Lievegem, Amando te Destelbergen, Cornby te Gent, Dacor te Zwijnaarde, en Champlon Salaisons in de Ardennen. We streven in al deze vestigingen naar de hoogste kwaliteit en hanteren strikte regels inzake voedselveiligheid, kwaliteit en hygiëne.

Vacatures


Infrabel


Infrabel staat in voor het beheer van de volledige spoorweginfrastructuur in België. Dat houdt in dat we in 1e instantie bezig zijn met het onderhoud en de vernieuwing van onze rails, sein-installaties (verkeerslichten langs de sporen), hoogspanningslijnen en telecomuitrusting. Daarnaast sturen we ook het treinverkeer aan op het volledige Belgische spoorwegnet.

Vacatures
iQuu/ ADA Services


iQuu is een jong en fris bedrijf die zich focust op het outsourcen van techniekers binnen de industrie in West- en Oost- Vlaanderen. Onze techniekers (elektromechaniekers, mechaniekers, industrieel elektriciens, lassers en monteurs) worden op projecten of voor langere termijn ingezet bij onze klanten ter ondersteuning van het bestaand technisch team. iQuu is een ideale werkgever voor leergierige techniekers die houden van afwisseling en verschillende sectoren willen leren kennen!

Vacatures

Joris Ide nv


Joris Ide nv (Zwevezele) is uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector als producent van stalen dak- en wandbekleding. Met zijn gespecialiseerd productengamma, waar-onder geïsoleerde panelen, metaalplaten en gordingen, heeft de groep klanten in alle marktsegmenten: de industriële en agrarische bouwsector en de private woningbouw.

Vacatures

Maselis NV


Maselis is al bijna twee eeuwen lang (sinds 1829) een belangrijke Europese leverancier van graanproducten voor de voedingsnijverheid. Het bedrijf heeft bijna alle denkbare technologieën in huis voor de transformatie van graan tot ingrediënten voor de voedingsindustrie. Koken, malen, pellen, toasten, pletten, vlokken, extruderen, poffen en noem maar op: Maselis kan het allemaal. De Roeselaarse vestiging heeft vier divisies: de haver- en gerstpellerij, de maïsmolen, de graanvlokkerij en de extrusie-afdeling. De eindproducten zijn heel divers: van gepelde haver tot rijstvlokken, van maïsgries tot geparelde tarwe

Vacatures

Mowi


Visverwerking op twee vestigingen: - Brugge: verpakken van vis (vers/diepvries) - Oostende: productie van gerookte zalm

Vacatures


Pattyn Belgium NV


De Groep Pattyn, marktleider in bulk verpakkingsmachines, ontwerpt en produceert high performance industriële verpakkingsmachines voor heel diverse industrieën wereldwijd. Gestoeld op een jarenlange ervaring en know-how is de Groep Pattyn uitgegroeid tot een wereldspeler met 7 divisies en 350 medewerkers. Sinds de opstart van Pattyn Packing Lines te Brugge in 1952 wordt gefocust op innovatie, performantie en flexibiliteit. De waarden Integriteit, Passie, Flexibiliteit en Humor worden hierbij hoog in het vaandel gedragen. Ben je gepassioneerd door machines en techniek? Wil je werken in een ambitieus en tof team? Zoek je een job in een stabiel familiaal bedrijf met hoge ambities in een mensgerichte omgeving? Dan is deze job waarschijnlijk iets voor jou!

VacaturesPoco Loco - Paulig


Paulig is een bedrijf dat blijft groeien. In België hebben we drie productievestigingen voor chips, taco shells, tortilla’s, wraps en dinnerkits. Al dat lekkers slaan we op in ons hoogbouwmagazijn. In totaal werken er meer dan 750 mensen op onze sites in Roeselare en om onze verdere groei te ondersteunen, blijven we op zoek naar extra collega’s die ons team willen versterken. Want vele handen maken licht werk.

Vacatures
Stadsbader NV


Stadsbader is actief als geregistreerde aannemer met een stevige reputatie in de bouwwereld. Zowel voor infrastructuurwerken, bouwprojecten of elektromechanische uitrustingen, stelt Stadsbader alles in het werk om een oplossing op maat te bieden voor openbare en private klanten. Hierbij staat dialoog, kwaliteit en deskundigheid centraal.

Vacatures

Timmerman EHS


Timmerman werkt al sinds 1972 aan een ijzersterke reputatie als bouwer van piping projecten en drukapparaten. Wij zijn vooral aan het werk bij groeibedrijven in de chemie, energie en voedingssector. Onze mensen werken heel zelfstandig in hechte kleine teams aan de meest veeleisende projecten. Deze manier van werken zorgt ervoor dat onze 80 medewerkers enorm snel kunnen doorgroeien en bekend staan als de betere vakmensen in ons gebied.

Vacatures
Van de Walle IBC


Van de Walle Industrial Building Contractor, gevestigd te Aalter, is gespecialiseerd in de moderne industriebouw: Van een kleine eenvoudige loods tot zeer complexe gebouwen met een hoge architecturale afwerking. Het bedrijf bestaat uit een hecht team. Dit intern raderwerk bestaat uit de afdelingen verkoop, calculatie, aankoop, tekenaars, projectcoördinatoren, boekhouding-, administratie- en de uitvoerderscrew. Elke nieuwe werknemer krijgt een intensieve interne opleiding om de job perfect te kunnen uitoefenen. Er wordt heel veel belang gehecht aan de familiale waarden.

Vacatures
Veolia nv


Als Europese marktleider neemt Veolia het voortouw in het bedenken, integreren en realiseren van oplossingen voor water-, energie-, en afvalbeheer. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om de technische en milieuprestaties van onze klanten te optimaliseren. De aanwerving van Veolia’s medewerkers, hun opleiding en het beheer van hun vaardigheden evolueren voortdurend om zich aan te passen aan de behoeften van onze klanten en hen oplossingen op maat te kunnen aanbieden.

Vacatures
Verhelst Bouwmaterialen


Ben je schoolverlater of zoek je een nieuwe uitdaging ? Bij de Groep Verhelst is de kans groot dat je aan de slag kunt. Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende functies: van ongeschoolde arbeider tot burgerlijk ingenieur. Als werfleider ? Als elektromechanieker ? Als koerman ? Als wegenwerker ? Als baliemedewerker ? Als ...... Er zijn heel wat uitdagingen bij onze groep op zoek naar een persoon die van aanpakken weet! Wij bieden een veilige, stabiele en aangename werkomgeving voor onze werknemers. We stimuleren hen als een goede ondernemer op te treden gedurende hun werkzaamheden. Hierbij wordt kennis van zaken en bekwaamheid hoog in het vaandel gedragen.

Vacatures
Verhelst Group


Verhelst Group, dat is 1 bouwgroep met 7 expertises. We nemen alle bouwactiviteiten voor onze rekening, van afbraak tot grondwerk tot en met infrastructuurwerken en van zandontginning tot asfaltproductie.

VacaturesVerstraete IML


MCC Verstraete, is een wereldspeler in de productie van kwaliteitsvolle 'in mould labels'. Je vindt onze producten terug o.a. in jouw koelkast en diepvries. We bieden jou een fijne werkplek in een wereldwijd succesvolle onderneming. Met ons 'We Care' programma zetten we sterk in op het welzijn en de vitaliteit van onze medewerkers. Onze familiale en open bedrijfscultuur is zeer dynamisch en heeft als kernwaarden: flexibiliteit, leervermogen, open communicatie en werken in team. Verstraete IML is een lerende organisatie die investeert in een grondig opleidingstraject om je vertrouwd te maken met onze organisatie en knowhow. Daarnaast grijp je zelf elke kans om je talenten verder te ontwikkelen.

VacaturesVinci Energies


Over VINCI Energies In een wereld die constant in beweging is, focust VINCI Energies zich op netwerken, prestaties, energie-efficiëntie en data om sneller nieuwe technologieën te kunnen uitrollen, waarbij we ons voornamelijk richten op digitale transformatie en energietransitie. Met hun sterke lokale roots en wendbare organisatiestructuur geven de business units van VINCI Energies een boost aan de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie van energie-, transport-, en communicatie-infrastructuur, industrie en gebouwen. VINCI Energies in België is actief in industriële automatisering, energie-, transport- en communicatie-infrastructuren, gebouwtechnieken, brandbeveiliging en facilitaire diensten via 15 merken: Actemium, AVT, Axians, Cegelec, City Electric, Comantec, ENSYSTA Refrigeration, EVT, G+H Montage, Hooyberghs HVAC, ITB, IZEN, Omexom, TranzCom en VINCI Facilities.

Vacatures

VMA nv


Meewerken aan grootse innovatieve projecten? Zoals o.a. Porsche, Audi, Volvo US, Zin in No(o)rd, Gare Maritime (Tour&Taxis), ZNA, Ghelamco Arena, De Krook Gent … Dan zit je goed bij VMA! Je kan werken vanuit onze verschillende locaties: Waregem, Sint-Martens-Latem, Gent Zeehaven, Aalst, Anderlecht, Antwerpen, Alken, Mechelen, Louvain-la-Neuve, Charleroi, Luik, Polen, US, UK ... ONZE ACTIVITEITEN BUILDING TECHNOLOGIES: • Electro • HVAC • Smart & Sustainable Building Management • Maintenance • Refrigeration INDUSTRIAL AUTOMATION • Robotisation I Automotive • Processing & Manufacturing Technologies

Vacatures
VUYLSTEKE - EIFFAGE


Vuylsteke-Eiffage is in Vlaanderen actief in een brede waaier aan bouwactiviteiten: zorgsector, parkeercomplexen, openbare gebouwen, kantoorbouw, industrie en appartementsbouw. Als bouwbedrijf klasse 8 hebben wij een ijzersterke reputatie opgebouwd door de combinatie van een grote technische knowhow en een onafgebroken streven naar kwaliteit.

Vacatures
Willemen Infra (regio West)


Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep.

Vacatures
Woodwize


Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt.

Vacatures