JOBexpo VTI Ieper 20-21

  • 09/03/2021
  • 12de
  • Augustijnenstraat 58, 8900, Ieper

Aviko Belgium nv

Aviko te Poperinge maakt deel uit van de Nederlandse Aviko groep. We produceren een uitgebreid assortiment hoogwaardige diepvries aardappelspecialiteiten zoals frieten, puree, gratin en snacks. We bedienen klanten in Retail, Food Service en Industrie en exporteren naar meer dan 60 landen.

Vacatures

Ceratec NV

Electrical installations/Heavy Clay Solutions/Handling & Intralogistics

Vacatures

Milcobel

Milcobel is de grootste zuivelcoöperatie van België. Naast onze lekkere Brugge Kaas maken wij tal van andere producten zoals industriële kazen (vb. mozzarella op jouw pizza), melkpoeder (vb. voor de chocolade industrie), roomijs, melkdranken, boter, room,….Elk jaar zetten we zo’n 1,6 miljard liter melk om in heerlijke zuivelproducten. Onze 2.600 leden-melkveehouders en 2000 medewerkers werken samen aan een duurzame toekomst en daar kan jij hen bij helpen!

Vacatures

Greenyard Frozen

Greenyard is een globale marktleider in verse, vriesverse en bereide groenten & fruit, bloemen & planten.

Vacatures

Melexis

Spreken technologie en ecologie jou aan? Dan ben je bij Melexis aan het juiste adres. Melexis is een hoogtechnologisch bedrijf met een jaarlijkse sterke groei. We produceren microchips die zowel in de automotive industrie als in diverse andere sectoren worden toegepast.

Vacatures

Valtech Group

Valtech Group is een groep van onafhankelijke bedrijven die top-technologische oplossingen brengen binnen hun domein. Dankzij een team van meer dan 300 medewerkers realiseert de groep maatwerk projecten voor machinebouw over de hele wereld.

Vacatures

Clarebout Potatoes nv

De groep Clarebout, gevestigd in Heuvelland (Nieuwkerke) en Waasten (www.clarebout.com) is een toonaangevende producent van diepgevroren aardappelproducten. Met een omzet van 600 miljoen euro zijn wij een voornaam toeleverancier voor de Europese voedingsindustrie. Hiertoe beschikken wij over een modern productieapparaat en een gemotiveerd team van meer dan 1400 medewerkers die instaan voor een continue productie.

Vacatures

Wienerberger nv

Wienerberger is een wereldwijd beursgenoteerd bedrijf dat dakpannen en stenen produceert in een geautomatiseerd productieproces waar we continu rekening houden met mens, milieu en de natuur! We streven naar verbetering om onze klanten tevreden te stellen door duurzame oplossingen aan te bieden. We hebben 11 productie sites in België waar we steeds op zoek zijn naar techniekers: onderhoudsmechaniekers, elektriekers en elektromechaniciens.

Vacatures

Actum Services

Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf, gericht op het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en op het lassen en monteren van staalconstructies.

Vacatures

Galloo

Galloo behoort tot de belangrijkste recyclagebedrijven van ferro- en non-ferrometalen in West-Europa. Met zijn filialen in België, Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen is de groep sterk verankerd in deze regio. Recyclage, een ecologische aanpak Galloo heeft een industrieel verwerkingsproces uitgedacht om afgedankte consumptiegoederen (auto's, bruin- en witgoed, …) en fabrieksschroot op een ecologische manier te recycleren. Door afvalproducten om te zetten in secondaire grondstoffen werken wij mee aan een schoner leefmilieu.

Vacatures