JOBexpo VTI Ieper 22-23

  • 14/03/2023
  • 14de
  • Augustijnenstraat 58, 8900, Ieper

Alpro


Alpro is de Europese marktleider in plantaardige voeding: dat zijn producten die gemaakt worden van soja, granen en noten. Da’s goed voor de planeet én lekker gezond voor jou. Ons lekkers valt duidelijk in de smaak, want de productie van Alpro in Wevelgem is in de laatste vijf jaar verdubbeld!

Vacatures
Aviko Belgium nv


Aviko te Poperinge maakt deel uit van de Nederlandse Aviko groep. We produceren een uitgebreid assortiment hoogwaardige diepvries aardappelspecialiteiten zoals frieten, puree, gratin en snacks. We bedienen klanten in Retail, Food Service en Industrie en exporteren naar meer dan 60 landen.

Vacatures
Bekaert Building Company


Een moderne, onafhankelijke bouwonderneming met een familiaal karakter. B Bright, B Brilliant, B Yourself and B part of our success story!

Vacatures

Ceratec NV


Electrical installations/Heavy Clay Solutions/Handling & Intralogistics

Vacatures
Cid Lines


We offer a broad and high-quality range of animal healthcare products combined with tailored advice to improve hygiene in the food and agriculture industries. Our proactive service, continuous innovation and commitment to quality lead to complete solutions that not only ensure profitability but also more sustainable food production.

Vacatures
Clarebout Potatoes nv


De groep Clarebout, gevestigd in Heuvelland (Nieuwkerke) en Waasten (www.clarebout.com) is een toonaangevende producent van diepgevroren aardappelproducten. Met een omzet van 700 miljoen euro zijn wij een voornaam toeleverancier voor de Europese voedingsindustrie. Hiertoe beschikken wij over een modern productieapparaat en een gemotiveerd team van meer dan 1600 medewerkers die instaan voor een continue productie.

Vacatures


Dovy Keukens


Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 40 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 33 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 500 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens.

Vacatures

Fluvius SO Cv


Fluvius is hét Vlaamse multi-utility bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Vacatures
Galloo


Galloo behoort tot de belangrijkste recyclagebedrijven van ferro- en non-ferrometalen in West-Europa. Met zijn filialen in België, Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen is de groep sterk verankerd in deze regio. Recyclage, een ecologische aanpak Galloo heeft een industrieel verwerkingsproces uitgedacht om afgedankte consumptiegoederen (auto's, bruin- en witgoed, ...) en fabrieksschroot op een ecologische manier te recycleren. Door afvalproducten om te zetten in secondaire grondstoffen werken wij mee aan een schoner leefmilieu. Recyclage, een deskundige aanpak 100% valorisatie is ons streefdoel. Een modern machinepark is het bewijs van onze deskundige en industriële aanpak.

VacaturesGreenyard Frozen Belgium NV


Greenyard is een globale marktleider in verse, vriesverse en bereide groenten & fruit, bloemen & planten.

Vacatures
Mahieu Construct


Bouwpartner voor agro-en industriegebouwen, bestaande uit beton en staal. Een hoofdzetel in Komen met staalatelier, een productievestiging in Pittem voor specifieke staalprojecten, een vestiging in Duinkerke (Premadun) voor de productie van prefab beton en 17 ervaren montage, afwerking en funderingsploegen zorgen ervoor dat we alles zelf in huis hebben.

Vacatures
Spanbo Industriebouw bv


Spanbo is al meer dan 60 jaar een toonaangevende naam in de industriebouw. Wij berekenen, tekenen en bouwen industriële gebouwen die voldoen aan de strengste eisen. U kan bij ons terecht voor elk mogelijk industrieel gebouw, en dit in hout, staal en beton. Onze bedrijfsnaam Spanbo verklapt al enigszins een deel van onze geschiedenis en voorliefde voor hout. Spanbo staat voor Spanten Bouw.

Vacatures

Stad Ieper


De groendienst van de stad Ieper staat in voor de aanleg & onderhoud van het openbaar domein zoals de vestingen, stadsparken, bloemenperken, ...

Vacatures
Stadsbader NV


Stadsbader is actief als geregistreerde aannemer met een stevige reputatie in de bouwwereld. Zowel voor infrastructuurwerken, bouwprojecten of elektromechanische uitrustingen, stelt Stadsbader alles in het werk om een oplossing op maat te bieden voor openbare en private klanten. Hierbij staat dialoog, kwaliteit en deskundigheid centraal.

Vacatures

Valcke Prefab Beton NV


Valcke Prefab Beton bestaat sinds 1930 en heeft in al die jaren een sterke reputatie opgebouwd in het realiseren van industriële en agrarische bouwprojecten, volledig in prefab beton. In de voorbije 90 jaar bleven we niet stilstaan en werd steeds geïnvesteerd in innovatie en een fijne werkomgeving. Zo kunnen we de kwaliteit van onze projecten blijven garanderen en bouwen we aan een ideale werkomgeving. Als familiaal bedrijf hechten we bijzonder veel belang aan de sfeer op de werkvloer. Werknemers met een levenslange carriere binnen ons bedrijf zijn geen uitzondering en daar zijn we trots op. Op de werkvloer en onze werven zetten we in op veiligheid en collegialiteit.

Vacatures
Valtech Group


Valtech Group is een groep van onafhankelijke bedrijven die top-technologische oplossingen brengen binnen hun domein. Dankzij een team van meer dan 400 medewerkers realiseert de groep maatwerk projecten voor machinebouw over de hele wereld.

VacaturesVereenooghe NV


Mercedes Benz dealer. We staan op 9 vestigingen in West-Vlaanderen in voor de verkoop en service van nieuwe en tweedehands auto's, bestelwagens en vrachtwagens van Mercedes-Benz, Smart en EQ. Tevens is onze vestiging in Roeselare een gecertificeerd AMG performance - center zowel voor verkoop als naverkoop van AMG voertuigen.

Vacatures
VLtrac BOHEZ


VLtrac BOHEZ is gespecialiseerd in de prefab bouw van agrarische, commerciële en industriële bedrijfsgebouwen en biedt een kwalitatieve totaaloplossing van concept en ontwerp over productie tot opbouw en afwerking van het gebouw.

Vacatures
Voestalpine SADEF NV


Koudprofileren van staal en bijhorende oppervlaktebehandeling zijn onze core business en met 600 werknemers bedienen we dagdagelijks onze internationale klanten uit diverse sectoren, zoals automobiel, bouw, solar, veiligheidscabines,...Onze technische en vernieuwende omgeving staat garant voor een boeiende loopbaan met doorgroeimogelijkheden!

Vacatures


Westlandia vzw


Westlandia is een toeleveringsbedrijf in Ieper en biedt activiteiten en diensten op heel wat diverse domeinen (metaal, montage, verpakking, groen, enclave, poetsdienst). Als maatwerkbedrijf bieden we aangepaste tewerkstelling en kansen tot zelfontplooiing, voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

Vacatures