JOBexpo VTI Poperinge 20-21

  • 18/11/2020
  • 11de
  • Boeschepestraat 44, 8970, Poperinge

Aviko Belgium nv

Aviko te Poperinge maakt deel uit van de Nederlandse Aviko groep. We produceren een uitgebreid assortiment hoogwaardige diepvries aardappelspecialiteiten zoals frieten, puree, gratin en snacks. We bedienen klanten in Retail, Food Service en Industrie en exporteren naar meer dan 60 landen.

Vacatures

Ceratec NV

Electrical installations/Heavy Clay Solutions/Handling & Intralogistics

Vacatures

Milcobel

Milcobel is de grootste zuivelcoöperatie van België. Naast onze lekkere Brugge Kaas maken wij tal van andere producten zoals industriële kazen (vb. mozzarella op jouw pizza), melkpoeder (vb. voor de chocolade industrie), roomijs, melkdranken, boter, room,….Elk jaar zetten we zo’n 1,6 miljard liter melk om in heerlijke zuivelproducten. Onze 2.600 leden-melkveehouders en 2000 medewerkers werken samen aan een duurzame toekomst en daar kan jij hen bij helpen!

Vacatures

Melexis

Spreken technologie en ecologie jou aan? Dan ben je bij Melexis aan het juiste adres. Melexis is een hoogtechnologisch bedrijf met een jaarlijkse sterke groei. We produceren microchips die zowel in de automotive industrie als in diverse andere sectoren worden toegepast.

Vacatures

Clarebout Potatoes nv

De groep Clarebout, gevestigd in Heuvelland (Nieuwkerke) en Waasten (www.clarebout.com) is een toonaangevende producent van diepgevroren aardappelproducten. Met een omzet van 600 miljoen euro zijn wij een voornaam toeleverancier voor de Europese voedingsindustrie. Hiertoe beschikken wij over een modern productieapparaat en een gemotiveerd team van meer dan 1400 medewerkers die instaan voor een continue productie.

Vacatures

Wienerberger nv

Wienerberger is een wereldwijd beursgenoteerd bedrijf dat dakpannen en stenen produceert in een geautomatiseerd productieproces waar we continu rekening houden met mens, milieu en de natuur! We streven naar verbetering om onze klanten tevreden te stellen door duurzame oplossingen aan te bieden. We hebben 11 productie sites in België waar we steeds op zoek zijn naar techniekers: onderhoudsmechaniekers, elektriekers en elektromechaniciens.

Vacatures

Poppies Bakery

Al sinds 1935 verwent Poppies zijn klanten met koekjes, gebakjes en desserts voor échte fijnproevers. Ontdek onze uitgebreide geschiedenis gevuld met verleidelijk lekkere producten. En kijk hoe we met onze (h)eerlijke producten de hele wereld in de watten leggen.

Vacatures

Fluvius

Fluvius is hét Vlaamse multi-utility bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Vacatures

VL-Trac

Groep Vanloot is gespecialiseerd in de prefab bouw van agrarische, commerciële en industriële bedrijfsgebouwen en biedt een kwalitatieve totaaloplossing van concept en ontwerp over productie tot opbouw en afwerking van het gebouw.

Vacatures