JOBexpo VTI Poperinge 22-23

  • 16/11/2022
  • 12de
  • Boeschepestraat 44, 8970, Poperinge

Actum Services


Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf, gericht op het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en op het lassen en monteren van staalconstructies.

Vacatures
Aviko Belgium nv


Aviko te Poperinge maakt deel uit van de Nederlandse Aviko groep. We produceren een uitgebreid assortiment hoogwaardige diepvries aardappelspecialiteiten zoals frieten, puree, gratin en snacks. We bedienen klanten in Retail, Food Service en Industrie en exporteren naar meer dan 60 landen.

Vacatures
Cid Lines


We offer a broad and high-quality range of animal healthcare products combined with tailored advice to improve hygiene in the food and agriculture industries. Our proactive service, continuous innovation and commitment to quality lead to complete solutions that not only ensure profitability but also more sustainable food production.

Vacatures
Clarebout Potatoes nv


De groep Clarebout, gevestigd in Heuvelland (Nieuwkerke) en Waasten (www.clarebout.com) is een toonaangevende producent van diepgevroren aardappelproducten. Met een omzet van 700 miljoen euro zijn wij een voornaam toeleverancier voor de Europese voedingsindustrie. Hiertoe beschikken wij over een modern productieapparaat en een gemotiveerd team van meer dan 1600 medewerkers die instaan voor een continue productie.

Vacatures


Deroo loonbedrijf


Met een enthousiast team en een uitgebreid, modern machinepark levert loonbedrijf Deroo het jaar rond diverse diensten aan landbouwers, groenteverwerkende bedrijven en de fritesindustrie. Van zaaien tot oogsten, elke job wordt met de grootste precisie en respect voor timing uitgevoerd. Het familiebedrijf van Deroo blinkt uit in professionalisme, zowel op het vlak van mensen als van machines! Klanten kiezen jaar na jaar opnieuw voor de constructieve samenwerking met loonbedrijf Deroo, het mooiste bewijs dat kwaliteitsvol werken loont!

Vacatures
Galloo


Galloo behoort tot de belangrijkste recyclagebedrijven van ferro- en non-ferrometalen in West-Europa. Met zijn filialen in België, Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen is de groep sterk verankerd in deze regio. Recyclage, een ecologische aanpak Galloo heeft een industrieel verwerkingsproces uitgedacht om afgedankte consumptiegoederen (auto's, bruin- en witgoed, ...) en fabrieksschroot op een ecologische manier te recycleren. Door afvalproducten om te zetten in secondaire grondstoffen werken wij mee aan een schoner leefmilieu. Recyclage, een deskundige aanpak 100% valorisatie is ons streefdoel. Een modern machinepark is het bewijs van onze deskundige en industriële aanpak.

VacaturesiQuu/ ADA Services


iQuu is een jong en fris bedrijf die zich focust op het outsourcen van techniekers binnen de industrie in West- en Oost- Vlaanderen. Onze techniekers (elektromechaniekers, mechaniekers, industrieel elektriciens, lassers en monteurs) worden op projecten of voor langere termijn ingezet bij onze klanten ter ondersteuning van het bestaand technisch team. iQuu is een ideale werkgever voor leergierige techniekers die houden van afwisseling en verschillende sectoren willen leren kennen!

Vacatures

Krinkels NV


Krinkels nv is al ruim 50 jaar dé specialist in de aanleg en het onderhoud van openbare en privéruimtes. Met een team van meer dan 500 enthousiaste medewerkers gaan wij over heel België de meest uitdagende missies aan, van vernieuwende groen- tot infra-, over water- en sportprojecten. Lokale tewerkstelling en een familiale werksfeer staan bij ons centraal. Wij heten je van harte welkom!

Vacatures
Mahieu Construct


Bouwpartner voor agro-en industriegebouwen, bestaande uit beton en staal. Een hoofdzetel in Komen met staalatelier, een productievestiging in Pittem voor specifieke staalprojecten, een vestiging in Duinkerke (Premadun) voor de productie van prefab beton en 17 ervaren montage, afwerking en funderingsploegen zorgen ervoor dat we alles zelf in huis hebben.

Vacatures
Milcobel


Milcobel verwerkt melk tot kwalitatieve zuivelproducten zoals melkpoeder (bv. in chocolade), consumentenkazen (bv. Brugge Kaas), industriële kazen (bv. mozzarella voor op jouw pizza), roomijs, boter en room. Aangezien we niet alleen eigen merken produceren is het zeker niet vreemd dat je niet al onze producten kent. We hebben verschillende sites in Vlaanderen, zowel in Langemark, Moorslede, Brugge en Kallo kan je ons vinden.

Vacatures
Mondi Poperinge NV


Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 26.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen!

Vacatures

Picanol Group


De Picanol Group omvat de activiteiten van Picanol, Proferro en Psicontrol. Picanol ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogtechnologische weefmachines. Proferro levert gietijzeren onderdelen voor machinebouwers in diverse sectoren. Psicontrol ontwikkelt en produceert elektronica-oplossingen voor klanten in uiteenlopende sectoren.

Vacatures
Poppies Bakeries


Al sinds 1935 verwent Poppies zijn klanten met koekjes, gebakjes en desserts voor échte fijnproevers. Ontdek onze uitgebreide geschiedenis gevuld met verleidelijk lekkere producten. En kijk hoe we met onze (h)eerlijke producten de hele wereld in de watten leggen.

Vacatures

Stad Ieper


De groendienst van de stad Ieper staat in voor de aanleg & onderhoud van het openbaar domein zoals de vestingen, stadsparken, bloemenperken, ...

Vacatures
Stadsbader NV


Stadsbader is actief als geregistreerde aannemer met een stevige reputatie in de bouwwereld. Zowel voor infrastructuurwerken, bouwprojecten of elektromechanische uitrustingen, stelt Stadsbader alles in het werk om een oplossing op maat te bieden voor openbare en private klanten. Hierbij staat dialoog, kwaliteit en deskundigheid centraal.

Vacatures

Valcke Prefab Beton NV


Valcke Prefab Beton bestaat sinds 1930 en heeft in al die jaren een sterke reputatie opgebouwd in het realiseren van industriële en agrarische bouwprojecten, volledig in prefab beton. In de voorbije 90 jaar bleven we niet stilstaan en werd steeds geïnvesteerd in innovatie en een fijne werkomgeving. Zo kunnen we de kwaliteit van onze projecten blijven garanderen en bouwen we aan een ideale werkomgeving. Als familiaal bedrijf hechten we bijzonder veel belang aan de sfeer op de werkvloer. Werknemers met een levenslange carriere binnen ons bedrijf zijn geen uitzondering en daar zijn we trots op. Op de werkvloer en onze werven zetten we in op veiligheid en collegialiteit.

Vacatures
Valtech Group


Valtech Group is een groep van onafhankelijke bedrijven die top-technologische oplossingen brengen binnen hun domein. Dankzij een team van meer dan 400 medewerkers realiseert de groep maatwerk projecten voor machinebouw over de hele wereld.

VacaturesVLtrac BOHEZ


VLtrac BOHEZ is gespecialiseerd in de prefab bouw van agrarische, commerciële en industriële bedrijfsgebouwen en biedt een kwalitatieve totaaloplossing van concept en ontwerp over productie tot opbouw en afwerking van het gebouw.

Vacatures
Westlandia vzw


Westlandia is een toeleveringsbedrijf in Ieper en biedt activiteiten en diensten op heel wat diverse domeinen (metaal, montage, verpakking, groen, enclave, poetsdienst). Als maatwerkbedrijf bieden we aangepaste tewerkstelling en kansen tot zelfontplooiing, voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

Vacatures
Westvlees


Belgian Pork Group is een netwerk met 7 vestigingen in België die gespecialiseerd zijn in het slachten, versnijden en verder verwerken van kwaliteitsvol varkensvlees. Jaarlijks verwerkt Belgian Pork Group zo'n 4 miljoen varkensvlees, waarvan een belangrijk deel wordt geëxporteerd naar meer dan 50 landen wereldwijd. Met meer dan 2000 werknemers is Belgian Pork Group de grootste slacht- en versnijdingsgroep in België.

Vacatures