JOBexpo VTI Tielt 20-21

  • 25/02/2021
  • 11de
  • Grote Hulststraat 28, 8700, Tielt

Comfort Home HVAC

Wij streven ernaar het best presterende ventilatiebedrijf te zijn. Waarbij we onze absolute focus richten naar onze klanten. Daarom bieden wij hen een uitmuntende kwaliteit en ongekende service. Samen met de klant bekijken we voor hen de beste oplossing zodat u verse lucht inademt, elke dag opnieuw!

Vacatures

Volys

Volys willen we het u heerlijk gemakkelijk maken met onze veelzijdige kip- en kalkoenproducten inspireren we zowel consumenten als professionele gebruikers. Het gevogelte van Volys is lekker, gezond en betrouwbaar. Als dynamisch team werken we elke dag met enthousiasme en liefde voor het vak aan onze producten en service voor onze klanten en consumenten. We zoeken voortdurend naar nieuwe producten en toepassingen en garanderen de hoogste kwaliteitszorg, zodat elke bereiding van Volys een extra vleugje genot is voor elke consument, zowel bij dagelijkse als feestelijke gerechten.

Vacatures

CNH Industrial Belgium NV

CNH Industrial is één van de grootste industriële kapitaalgoederenondernemingen ter wereld met 12 merkenfamilies zoals New Holland Agriculture, New Holland Construction, Case IH Agriculture en Iveco. Wereldwijd telt het bedrijf 64.000 medewerkers, verspreid over alle continenten in 64 productiebedrijven en 50 onderzoeks- en ontwikkelingscentra. De groep is actief in 5 sectoren: landbouwmachines, bouwmachines, vrachtwagens & commerciële voertuigen, speciale voertuigen en motoren & transmissies.

Vacatures

EEG nv

EEG GROUP is een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Door onze omvang en structuur garanderen we geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten. De 11 ondernemingen binnen de technologiegroep spelen een toonaangevende rol op het vlak van technische installaties, vernieuwende technologieën, energiebeheer en operationeel beheer op lange termijn. Dankzij de eigen interne studiediensten zijn we in staat om grootschalige projecten autonoom uit te voeren. De EEG Group beschikt over een team van meer dan 600 gespecialiseerde technici en ingenieurs en behaalde in 2016 een geconsolideerde omzet van 130 miljoen euro.

Vacatures

TE Connectivity

Bij TE Connectivity Belgium BVBA in Oostkamp worden allerhande comfort- en infotainmentconnectoren ontwikkeld én vervaardigd voor de automobielsector. Wist je trouwens dat in iedere wagen tientallen connectoren zitten die geproduceerd worden door TE Connectivity? Wij werken tevens mee aan een evolutie binnen de hybride en elektrische markt – wij maken de wagens van de toekomst ‘safer, greener and more connected’!

Vacatures

Educam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.

Vacatures

Federale Politie – Dienst Rekrutering West-Vlaanderen

Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten)

Vacatures

Cobot vzw

Cobot is het sectorale opleidingscentrum voor de textielindustrie. Wij organiseren opleidingen, maar verzamelen ook alle vacatures die momenteel open staan in de sector. Deze kan je vinden op www.wildvantextiel.be

Vacatures

Voestalpine SADEF NV

Koudprofileren van staal en bijhorende oppervlaktebehandeling zijn onze core business en met 600 werknemers bedienen we dagdagelijks onze internationale klanten uit diverse sectoren, zoals automobiel, bouw, solar, veiligheidscabines,…Onze technische en vernieuwende omgeving staat garant voor een boeiende loopbaan met doorgroeimogelijkheden.

Vacatures