JOBexpo VTI Tielt 22-23

  • 02/03/2023
  • 13de
  • Grote Hulststraat 28, 8700, Tielt

Ardo NV


Ardo is de grootste - en naar onze mening beste :-) - producent van kwalitatieve vriesverse groenten, fruit en kruiden in Europa. We maken dat waar dankzij onze medewerkers die met behulp van een modern machinepark elke dag opnieuw van pas geoogste groenten gezonde diepvriesgroenten maken, boordevol vitamines. Automatisering, robotica, optische sorteertechieken, energieoptimalisatie, .... : een greep van de zaken waar onze techniekers en operatoren mee bezig zijn / gebruik van maken om onz doelstellingen waar te maken.

Vacatures
Artes Group


De Artesgroup heeft in West-vlaanderen 2 bedrijven in de bouwsector. Enerzijds Artes Depret uit Zeebrugge actief in de Burgelijke bouwkunde, gebouwen alsook waterbouw en anderzijds Artes Woudenberg uit Brugge die actief is in de restauratiesector. Artes Woudenberg is gespecialiseerd is in restauratiewerken en vindt men diverse specialisten in de bouw(restauratiemetsers), hout (ramen, deuren, daktimmerwerk), dakwerken, steenkapperij, pleisterwerken, gevelreiniging,... Artes Woudenberg heeft ook een eigen schrijnwerkers- en steenkappersatelier. Bij Artes Depret werken voornamelijk mensen met zuivere bouw/metselopleiding alsook bekisters met een eventuele houtopleiding.

Vacatures
Balta Group NV


Wij produceren duurzame textiele vloerbedekkingen zoals een kamerbreed tapijt en tapijttegels en zijn actief in meer dan 100 landen wereldwijd onder de premiummerken modulyss, arc edition, ITC en Bentley.

Vacatures
Beaulieu International Group


Beaulieu International Group (B.I.G.) is een wereldwijde specialist in chemische grondstoffen (polymeren), half-afgewerkte technische oplossingen (garen, vezels, technisch textiel), is een wereldleider in een breed gamma van vloerbedekkingen voor de residentiële en commerciële markt (vinylrollen, vinylplanken, laminaat, parket, tapijt, naaldvilt, kunstgras en matten) en produceert ook meubelstofferingen. B.I.G. heeft zijn hoofdkwartier in België en stelt wereldwijd 4.700 mensen te werk. We hebben productiesites in 17 landen doorheen Eurazië, Amerika en Oceanië en we bedienen klanten in 140 landen. B.I.G. rapporteerde een omzet van 1,7 mio euro in 2020. Bij B.I.G. werken we doelgericht en gepassioneerd aan de toekomst. Dankzij onze zin voor ondernemerschap en onze ambitie kunnen wij duurzaam blijven groeien samen met onze medewerkers, klanten, leveranciers, aandeelhouders en de maatschappij waarin we werken.

Vacatures
Cobot vzw


Cobot is het sectorale opleidingscentrum voor de textielindustrie. Wij organiseren opleidingen, maar verzamelen ook alle vacatures die momenteel open staan in de sector. Deze kan je vinden op www.wildvantextiel.be

VacaturesDB&S Machines


Bij DB&S Machines verkopen en onderhouden we al meer dan 25 jaar de beste machines voor alle houtbewerking. Dat is ons vak. En we willen daarin steeds beter worden. Mede dankzij onze toptalenten, die stuk voor stuk trots mogen zijn op hun werk. Bij DB&S Machines werken, dat is een passie hebben voor vakmanschap, kwaliteit, klantvriendelijkheid en -natuurlijk- hout. En jij? Heb jij ook een hart voor hout?

VacaturesDovy Keukens


Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 40 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 33 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 500 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens.

Vacatures

Electro Verbeke NV


Electro Verbeke realiseert elektrotechnische totaalprojecten voor o.a. woon- en zorgcentra, openbare gebouwen, kantoorgebouwen en industrie.

Vacatures
Fluvius SO Cv


Fluvius is hét Vlaamse multi-utility bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Vacatures
Joris Ide nv


Joris Ide nv (Zwevezele) is uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector als producent van stalen dak- en wandbekleding. Met zijn gespecialiseerd productengamma, waar-onder geïsoleerde panelen, metaalplaten en gordingen, heeft de groep klanten in alle marktsegmenten: de industriële en agrarische bouwsector en de private woningbouw.

Vacatures

Libeco


Libeco is een West-Vlaams familiebedrijf. Wij produceren Belgisch linnen van de hoogste kwaliteit. In onze weverij combineren we vakkennis en nieuwe technologieën voor de creatie van weefsels en afgewerkte producten met een hoge toegevoegde waarde en een uniek design. Libeco staat als werkgever voor een mensgerichte aanpak en werkzekerheid. Wij bieden boeiende functies met doorgroeimogelijkheden aan voor zowel mensen met als zonder textielkennis.

Vacatures
Lootens


Lootens, gevestigd in Deinze, Kortrijk en Turnhout, is een vooruitstrevend familiebedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van ramen en deuren in staal en aluminium. We vinden de mens achter de collega zeer belangrijk. Respect, vriendelijkheid en ruimte voor initiatief zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend. Als jij je hier in kan vinden, zal je je bij ons zeer welkom voelen!

Vacatures

Lybover


De Lybover groep staat internationaal bekend om zijn kennis en ervaring op het gebied van ontstoffing, recycling, bulk handling, brandbeveiliging, productie van stalen en roestvrijstalen componenten en industriële montages. Engineering, maatwerk en/of totaaloplossingen in industriële toepassingen aanbieden is onze passie. Hiervoor produceren en monteren we componenten, machines en installaties in diverse domeinen in zowel industriële als in bouwkundige sectoren. Actief sinds 1985 telt de groep intussen meer dan 200 medewerkers en realiseerde ze al meer dan 5.000 succesvolle projecten.

Vacatures
Maselis NV


Maselis is al bijna twee eeuwen lang (sinds 1829) een belangrijke Europese leverancier van graanproducten voor de voedingsnijverheid. Het bedrijf heeft bijna alle denkbare technologieën in huis voor de transformatie van graan tot ingrediënten voor de voedingsindustrie. Koken, malen, pellen, toasten, pletten, vlokken, extruderen, poffen en noem maar op: Maselis kan het allemaal. De Roeselaarse vestiging heeft vier divisies: de haver- en gerstpellerij, de maïsmolen, de graanvlokkerij en de extrusie-afdeling. De eindproducten zijn heel divers: van gepelde haver tot rijstvlokken, van maïsgries tot geparelde tarwe

Vacatures

Mulder Natural Foods


Grote honger naar een lekkere job? Wie bij Mulder start komt terecht in een team van zowat 250 gedreven collega’s. In onze ultramoderne productiesite te Roeselare (Beveren) produceren we een breed gamma hoogkwalitatieve en innovatieve ontbijtgranen en dit volgens de strengste hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften en met de grootste zorg voor mens en milieu. Zin in een crunchy career?

Vacatures

Nebim NV


Nebim Groep is een internationale groep truckdealerbedrijven met in totaal 9 vestigingen verdeeld over Nederland en België. Nebim Groep staat in voor het onderhoud en herstellingen van de Volvo-vrachtwagens en trailers. Met een uitgelezen productengamma en aanverwante diensten als Business Solutions, truck- en bestelwagenverhuur, lease, maar ook Used Trucks en Used Parts is Nebim Groep toonaangevend in de sector.

Vacatures
Petersime nv


Petersime is wereldleider op het vlak van broedmachines en broeierijuitrustingen, met klanten over de hele wereld. Petersime geniet van een internationale reputatie, een leiderspositie en een dynamische bedrijfscultuur. Door onophoudelijk te investeren in onderzoek en ontwikkeling, met als doel het broedproces de optimaliseren, heeft Petersime in al deze jaren geavanceerde producten op de markt gebracht waarbij optimale kwaliteit en service aan zijn klanten hoog in het vaandel worden gedragen.

Vacatures
Renson Ventilation NV


‘Creating healthy spaces’, zo luidt de baseline én missie van Renson. Als trendsetter in ventilatie, zonwering en ‘outdoor living’ zweert dit dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf bij natuurelementen als licht en lucht die – slim ingezet – aan de basis liggen van een gezonde leef- en werkomgeving voor iedereen. Door sterk in te zetten op innovatie, communicatie en internationalisatie zit Renson de toekomst op de hielen, steeds met de focus op een gezond en comfortabel binnenklimaat én aangenaam buitenleven in woningen, appartementen, kantoren, scholen en zorginstellingen. De nadruk ligt op duurzame en esthetisch geïntegreerde totaalconcepten, die de lat hoog leggen op het vlak van energiezuinigheid, akoestiek en design. Hoewel sterk lokaal verankerd, draagt Renson zijn visie ook steeds internationaler uit, getuige het sterke distributienetwerk dat intussen tot de USA, het Midden-Oosten, Azië en zelfs Australië reikt. Daarmee zet Renson zijn ambitie kracht bij om uit te groeien van een Belgisch bedrijf tot een wereldspeler op vlak van ventilatie, zonwering en outdoor living. Renson heeft wereldwijd 1600 medewerkers aan de slag en heeft een omzet van 280 miljoen euro.

Vacatures

Rentec nv


RENTEC nv is een machinebouwer (maakindustrie) die project-georiënteerde oplossingen levert aan diverse sectoren: 1. Recycling industrie met afvalshredders, 2. Rendering industrie met shredders en kokers voor vet- en proteïnewinning Slachthuizen en vleesproducenten, 3. Palmolie Extractie Industrie met palmolie extractie installaties, 4. Materiaalbehandelingsindustrie met autoclaven en drukvaten

Vacatures
Sobinco


Sobinco is het enige familiebedrijf in België, gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren. Hoewel deze producten bijna onzichtbaar zijn voor de consument, zijn ze van cruciaal belang voor de kwaliteit van het eindproduct en dragen ze bij tot een veilige, comfortabele en stijlvolle woon- en werkomgeving... Bovendien is Sobinco een partner die een zo compleet mogelijke dienstverlening aanbiedt, van innovatie in ontwikkeling over flexibiliteit bij technische ondersteuning en productieplanning tot betrouwbaarheid bij levering. Voor vele producten behoort Sobinco dan ook tot de absolute marktleiders.

Vacatures
Stadsbader NV


Stadsbader is actief als geregistreerde aannemer met een stevige reputatie in de bouwwereld. Zowel voor infrastructuurwerken, bouwprojecten of elektromechanische uitrustingen, stelt Stadsbader alles in het werk om een oplossing op maat te bieden voor openbare en private klanten. Hierbij staat dialoog, kwaliteit en deskundigheid centraal.

Vacatures

Trislot


De meeste producten waar je dagelijks mee in aanraking komt, werden in hun productieproces gefilterd. Trislot is één van de belangrijkste wereldspelers in de wereld van filtratie en separatie-elementen. Als één van de marktleiders in de productie van inox filterelementen, is de kans groot dat de verf op de muren van je slaapkamer, jouw volle tank benzine, alsook jouw welverdiend pintje na een zware werkdag door een Trislot-filter gegaan zijn.

Vacatures
TVH Equipment


Hoogwerkers huren of kopen bij professionals. TVH Equipment heeft 7 eigen vestigingen in België, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Samen streven wij één duidelijk doel na: onze klanten de beste machines aanbieden. Bovendien bestaat onze verhuurvloot uit maar liefst 5.000 machines! Of je nu op zoek bent naar een hoogwerker op vrachtwagen, een schaarlift, een verreiker, een knikarmhoogwerker, een heftruck, een magazijntoestel, een laadbrug of een verticale masthoogwerker, bij TVH Equipment ben je aan het juiste adres!

Vacatures
UNILIN


Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten. We hebben 8100 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2021 een omzet van € 2,7 miljard.

Vacatures
Vinci Energies


Over VINCI Energies In een wereld die constant in beweging is, focust VINCI Energies zich op netwerken, prestaties, energie-efficiëntie en data om sneller nieuwe technologieën te kunnen uitrollen, waarbij we ons voornamelijk richten op digitale transformatie en energietransitie. Met hun sterke lokale roots en wendbare organisatiestructuur geven de business units van VINCI Energies een boost aan de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie van energie-, transport-, en communicatie-infrastructuur, industrie en gebouwen. VINCI Energies in België is actief in industriële automatisering, energie-, transport- en communicatie-infrastructuren, gebouwtechnieken, brandbeveiliging en facilitaire diensten via 15 merken: Actemium, AVT, Axians, Cegelec, City Electric, Comantec, ENSYSTA Refrigeration, EVT, G+H Montage, Hooyberghs HVAC, ITB, IZEN, Omexom, TranzCom en VINCI Facilities.

Vacatures

VMA nv


Meewerken aan grootse innovatieve projecten? Zoals o.a. Porsche, Audi, Volvo US, Zin in No(o)rd, Gare Maritime (Tour&Taxis), ZNA, Ghelamco Arena, De Krook Gent … Dan zit je goed bij VMA! Je kan werken vanuit onze verschillende locaties: Waregem, Sint-Martens-Latem, Gent Zeehaven, Aalst, Anderlecht, Antwerpen, Alken, Mechelen, Louvain-la-Neuve, Charleroi, Luik, Polen, US, UK ... ONZE ACTIVITEITEN BUILDING TECHNOLOGIES: • Electro • HVAC • Smart & Sustainable Building Management • Maintenance • Refrigeration INDUSTRIAL AUTOMATION • Robotisation I Automotive • Processing & Manufacturing Technologies

Vacatures
Voestalpine SADEF NV


Koudprofileren van staal en bijhorende oppervlaktebehandeling zijn onze core business en met 600 werknemers bedienen we dagdagelijks onze internationale klanten uit diverse sectoren, zoals automobiel, bouw, solar, veiligheidscabines,...Onze technische en vernieuwende omgeving staat garant voor een boeiende loopbaan met doorgroeimogelijkheden!

Vacatures


VUYLSTEKE - EIFFAGE


Vuylsteke-Eiffage is in Vlaanderen actief in een brede waaier aan bouwactiviteiten: zorgsector, parkeercomplexen, openbare gebouwen, kantoorbouw, industrie en appartementsbouw. Als bouwbedrijf klasse 8 hebben wij een ijzersterke reputatie opgebouwd door de combinatie van een grote technische knowhow en een onafgebroken streven naar kwaliteit.

Vacatures