JOBexpo VTI Torhout 22-23

  • 26/01/2023
  • 9de
  • Papebrugstraat 8a, 8820, Torhout

Ardo W-V


Ardo is de grootste - en naar onze mening beste :-) - producent van kwalitatieve vriesverse groenten, fruit en kruiden in Europa. We maken dat waar dankzij onze medewerkers die met behulp van een modern machinepark elke dag opnieuw van pas geoogste groenten gezonde diepvriesgroenten maken, boordevol vitamines. Automatisering, robotica, optische sorteertechieken, energieoptimalisatie, .... : een greep van de zaken waar onze techniekers en operatoren mee bezig zijn / gebruik van maken om onz doelstellingen waar te maken.

Vacatures
Artes Group


De Artesgroup heeft in West-vlaanderen 2 bedrijven in de bouwsector. Enerzijds Artes Depret uit Zeebrugge actief in de Burgelijke bouwkunde, gebouwen alsook waterbouw en anderzijds Artes Woudenberg uit Brugge die actief is in de restauratiesector. Artes Woudenberg is gespecialiseerd is in restauratiewerken en vindt men diverse specialisten in de bouw(restauratiemetsers), hout (ramen, deuren, daktimmerwerk), dakwerken, steenkapperij, pleisterwerken, gevelreiniging,... Artes Woudenberg heeft ook een eigen schrijnwerkers- en steenkappersatelier. Bij Artes Depret werken voornamelijk mensen met zuivere bouw/metselopleiding alsook bekisters met een eventuele houtopleiding.

Vacatures
ATS Groep


ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep gespecialiseerd in het creëren van duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgevingen door het realiseren van totaalprojecten in elektro, mechatronica en HVAC voor een waaier aan sectoren.

Vacatures
Balta Group NV


Wij produceren duurzame textiele vloerbedekkingen zoals een kamerbreed tapijt en tapijttegels en zijn actief in meer dan 100 landen wereldwijd onder de premiummerken modulyss, arc edition, ITC en Bentley.

Vacatures
BRAEM NV


Braem NV, met vestigingen in Handzame, Torhout en Brugge is internationaal sectorspecialist in de aan- en verkoop van vrachtwagens en vrachtwagenonderdelen, specifiek voor de premium merken MAN en MERCEDES. Naast het commerciële luik beschikt BRAEM over de grootste garage van Europa waar specialisten (mechaniekers, elektriekers) zich buigen over onderhoud, herstellingen en revisies van allerhande mechanische en elektrische onderdelen, gaande van eenvoudige interventies tot zeer complexe diagnostische problemen.

Vacatures

Cluma engineering


Cluma Engineering is een snelgroeiende moderne West-Vlaamse kmo met gek veel passie voor tillen en hijsen. Als producent van rolbruggen en heftoepassingen is geen enkele uitdaging ons teveel. Naast de ontwikkeling van deze rolbruggen verzorgen wij eveneens onderhoud en herstellingen, zowel mechanisch als elektrisch. Je vindt bij ons veel uitdaging en afwisseling en we zorgen voor een to-the-point opleidingstraject. Trek je ons hogerop met je talent? Dan groei je snel door!

VacaturesCSP Zeebrugge Terminal


CSP Zeebrugge is looking for people with an open mind! We zien de toekomst vol verwachting tegemoet. De overname van Cosco Shipping duidt immers op een langetermijnvisie en we zijn ervan overtuigd te gaan groeien en verder uit te breiden in de haven van Zeebrugge. Wil je deel uitmaken van de toekomst van CSP Zeebrugge Terminal, hét bedrijf dat de haven van Zeebrugge terug op de kaart zal zetten op vlak van containers? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En denk je daarbij aan een gevarieerde job, in een boeiende operationele omgeving? Spreekt een open bedrijfscultuur, opleidingskansen en collegialiteit je sterk aan? Dan hebben wij dé job voor jou… waar je je passie voor techniek kwijt kan.

Vacatures

Danis NV


Wij groeperen al drie generaties lang alle aspecten van de varkenskweek in één bedrijf. Van veredeling en genetica over veevoeders en kweek tot het lekkere stuk varkensvlees op uw bord. Wij zijn steeds op zoek naar innovatieve concepten voor de moderne varkenskweek met oog voor duurzaamheid en de hoogste kwaliteit.

Vacatures
DB&S Machines


Bij DB&S Machines verkopen en onderhouden we al meer dan 25 jaar de beste machines voor alle houtbewerking. Dat is ons vak. En we willen daarin steeds beter worden. Mede dankzij onze toptalenten, die stuk voor stuk trots mogen zijn op hun werk. Bij DB&S Machines werken, dat is een passie hebben voor vakmanschap, kwaliteit, klantvriendelijkheid en -natuurlijk- hout. En jij? Heb jij ook een hart voor hout?

VacaturesDeprez Handling Solutions


Deprez Construct nv is een groeiend familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in het ontwerp, productie en montage van complete installaties voor verschillende sectoren. Wij zijn internationaal actief en dragen innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel.

Vacatures
Dovy Keukens


Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 40 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 33 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 500 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens.

Vacatures

Gardec Group


Trendsetter in scheepherstelling en offshore constructies : staalconstructies & scheepsreparaties op locatie en op werf, transport, mobiele kranenverhuur, offshore las contractor, verspaning, lieren- en stuurmachines, buizenfitting. Thuis in de maritieme sector!

Vacatures
iQuu/ ADA Services


iQuu is een jong en fris bedrijf die zich focust op het outsourcen van techniekers binnen de industrie in West- en Oost- Vlaanderen. Onze techniekers (elektromechaniekers, mechaniekers, industrieel elektriciens, lassers en monteurs) worden op projecten of voor langere termijn ingezet bij onze klanten ter ondersteuning van het bestaand technisch team. iQuu is een ideale werkgever voor leergierige techniekers die houden van afwisseling en verschillende sectoren willen leren kennen!

Vacatures

Joris Ide nv


Joris Ide nv (Zwevezele) is uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector als producent van stalen dak- en wandbekleding. Met zijn gespecialiseerd productengamma, waar-onder geïsoleerde panelen, metaalplaten en gordingen, heeft de groep klanten in alle marktsegmenten: de industriële en agrarische bouwsector en de private woningbouw.

Vacatures

Maselis NV


Maselis is al bijna twee eeuwen lang (sinds 1829) een belangrijke Europese leverancier van graanproducten voor de voedingsnijverheid. Het bedrijf heeft bijna alle denkbare technologieën in huis voor de transformatie van graan tot ingrediënten voor de voedingsindustrie. Koken, malen, pellen, toasten, pletten, vlokken, extruderen, poffen en noem maar op: Maselis kan het allemaal. De Roeselaarse vestiging heeft vier divisies: de haver- en gerstpellerij, de maïsmolen, de graanvlokkerij en de extrusie-afdeling. De eindproducten zijn heel divers: van gepelde haver tot rijstvlokken, van maïsgries tot geparelde tarwe

Vacatures

Metaalconstructie Vanderscheuren NV


Door de verscheidenheid aan activiteiten zijn we thuis in alle domeinen van metaalbewerking. U kunt steeds bij ons terecht voor uw totaalprojecten.

Vacatures
Mulder Natural Foods


Grote honger naar een lekkere job? Wie bij Mulder start komt terecht in een team van zowat 250 gedreven collega’s. In onze ultramoderne productiesite te Roeselare (Beveren) produceren we een breed gamma hoogkwalitatieve en innovatieve ontbijtgranen en dit volgens de strengste hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften en met de grootste zorg voor mens en milieu. Zin in een crunchy career?

Vacatures

Paneltim


Paneltim is wereldwijd expert in de ontwikkeling, productie en verkoop van lichte, stevige en hygiënische kunststof panelen. Onze site in Lichtervelde heeft een hoogtechnologisch productie met spuitgietmachines en lasmachines.

Vacatures
Pattyn Belgium NV


De Groep Pattyn, marktleider in bulk verpakkingsmachines, ontwerpt en produceert high performance industriële verpakkingsmachines voor heel diverse industrieën wereldwijd. Gestoeld op een jarenlange ervaring en know-how is de Groep Pattyn uitgegroeid tot een wereldspeler met 7 divisies en 350 medewerkers. Sinds de opstart van Pattyn Packing Lines te Brugge in 1952 wordt gefocust op innovatie, performantie en flexibiliteit. De waarden Integriteit, Passie, Flexibiliteit en Humor worden hierbij hoog in het vaandel gedragen. Ben je gepassioneerd door machines en techniek? Wil je werken in een ambitieus en tof team? Zoek je een job in een stabiel familiaal bedrijf met hoge ambities in een mensgerichte omgeving? Dan is deze job waarschijnlijk iets voor jou!

VacaturesScania Belgium NV


Werken bij Scania is werken aan een premium product in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers. De klanten zijn terecht veeleisend, zowel voor het product als voor de organisatie. Scania is hier volledig op ingespeeld. Scania biedt haar medewerkers een veilige werkomgeving waarin het welzijn van de medewerkers focus nummer één is. Op deze manier richt Scania alle kwaliteit op haar klanten.

Vacatures
Stadsbader NV


Stadsbader is actief als geregistreerde aannemer met een stevige reputatie in de bouwwereld. Zowel voor infrastructuurwerken, bouwprojecten of elektromechanische uitrustingen, stelt Stadsbader alles in het werk om een oplossing op maat te bieden voor openbare en private klanten. Hierbij staat dialoog, kwaliteit en deskundigheid centraal.

Vacatures

TVH Equipment


Hoogwerkers huren of kopen bij professionals. TVH Equipment heeft 7 eigen vestigingen in België, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Samen streven wij één duidelijk doel na: onze klanten de beste machines aanbieden. Bovendien bestaat onze verhuurvloot uit maar liefst 5.000 machines! Of je nu op zoek bent naar een hoogwerker op vrachtwagen, een schaarlift, een verreiker, een knikarmhoogwerker, een heftruck, een magazijntoestel, een laadbrug of een verticale masthoogwerker, bij TVH Equipment ben je aan het juiste adres!

Vacatures
UNILIN


Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten. We hebben 8100 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2021 een omzet van € 2,7 miljard.

Vacatures
Valtech Group


Valtech Group is een groep van onafhankelijke bedrijven die top-technologische oplossingen brengen binnen hun domein. Dankzij een team van meer dan 400 medewerkers realiseert de groep maatwerk projecten voor machinebouw over de hele wereld.

VacaturesVDL Bus Roeselare


Als één van de grootste busproducenten in Europa zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en verkoop van innovatief klimaatvriendelijk transport. Met onze state-of-the-art elektrische bussen leggen we onze focus op zero-emissie transport én comfort. Binnenkort bouwen we onze bussen bovendien in een nieuwe, moderne fabriek!

VacaturesVereenooghe NV


Mercedes Benz dealer. We staan op 9 vestigingen in West-Vlaanderen in voor de verkoop en service van nieuwe en tweedehands auto's, bestelwagens en vrachtwagens van Mercedes-Benz, Smart en EQ. Tevens is onze vestiging in Roeselare een gecertificeerd AMG performance - center zowel voor verkoop als naverkoop van AMG voertuigen.

Vacatures
Verhelst Bouwmaterialen


Ben je schoolverlater of zoek je een nieuwe uitdaging ? Bij de Groep Verhelst is de kans groot dat je aan de slag kunt. Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende functies: van ongeschoolde arbeider tot burgerlijk ingenieur. Als werfleider ? Als elektromechanieker ? Als koerman ? Als wegenwerker ? Als baliemedewerker ? Als ...... Er zijn heel wat uitdagingen bij onze groep op zoek naar een persoon die van aanpakken weet! Wij bieden een veilige, stabiele en aangename werkomgeving voor onze werknemers. We stimuleren hen als een goede ondernemer op te treden gedurende hun werkzaamheden. Hierbij wordt kennis van zaken en bekwaamheid hoog in het vaandel gedragen.

Vacatures
Verhelst Group


Verhelst Group, dat is 1 bouwgroep met 7 expertises. We nemen alle bouwactiviteiten voor onze rekening, van afbraak tot grondwerk tot en met infrastructuurwerken en van zandontginning tot asfaltproductie.

VacaturesVoestalpine SADEF NV


Koudprofileren van staal en bijhorende oppervlaktebehandeling zijn onze core business en met 600 werknemers bedienen we dagdagelijks onze internationale klanten uit diverse sectoren, zoals automobiel, bouw, solar, veiligheidscabines,...Onze technische en vernieuwende omgeving staat garant voor een boeiende loopbaan met doorgroeimogelijkheden!

Vacatures


VUYLSTEKE - EIFFAGE


Vuylsteke-Eiffage is in Vlaanderen actief in een brede waaier aan bouwactiviteiten: zorgsector, parkeercomplexen, openbare gebouwen, kantoorbouw, industrie en appartementsbouw. Als bouwbedrijf klasse 8 hebben wij een ijzersterke reputatie opgebouwd door de combinatie van een grote technische knowhow en een onafgebroken streven naar kwaliteit.

Vacatures
Wienerberger nv


Wienerberger is wereldwijd, n°1 in productie en verkoop van snelbouw. In Europa zijn we marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen, 2 showrooms en een hoofdzetel. Dagelijks zetten meer dan 1.100 enthousiaste medewerkers zich in om kwalitatieve producten te ontwikkelen, produceren en klantgerichte oplossingen uit te werken.

Vacatures