JOBexpo VTI Waregem 20-21

  • 10/11/2020
  • 14de
  • Toekomststraat 75, 8790, Waregem

UNILIN

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

Vacatures

Nebim NV

Nebim Groep is een internationale groep truckdealerbedrijven met in totaal 9 vestigingen verdeeld over Nederland en België. Nebim Groep staat in voor het onderhoud en herstellingen van de Volvo-vrachtwagens en trailers. Met een uitgelezen productengamma en aanverwante diensten als Business Solutions, truck- en bestelwagenverhuur, lease, maar ook Used Trucks en Used Parts is Nebim Groep toonaangevend in de sector.

Vacatures

Renson Ventilation

Renson heeft als trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen de ambitie om uit te groeien van een Belgisch bedrijf naar een wereldspeler. Daarvoor kunnen we als dynamisch familiebedrijf intussen rekenen op liefst 1100 medewerkers.

Vacatures

Ceratec NV

Electrical installations/Heavy Clay Solutions/Handling & Intralogistics

Vacatures

Delmulle nv

Bouwonderneming Danilith, een ervaren bouwpartner Bouwonderneming Danilith bouwt al bijna 100 jaar woningen en appartementen. We doen dit volgens een volstrekt eigen recept: een bouwsysteem met traditionele materialen, geoptimaliseerd in een geautomatiseerd proces. Deze bouwmethode is uniek. Ze levert op korte tijd en binnen het budget de perfecte Home made Home op: een afwerkingsklare of sleutel op de deur woning.

Vacatures

Balta Industries

Balta is de grootste producent van textiel vloerbekleding in Europa. Sinds juni 2017 is Balta Group genoteerd op Euronext Brussel. Balta omvat: geweven karpetten (balta home), kamerbreed tapijt en tapijttegels voor de residentiële markt (balta carpets en ITC), kamerbreed tapijt en tapijttegels voor de contract markt (arc edition, modulyss en Bentley) en naaldvilt en technische non-wovens (Captiqs). Onze mensen: Balta wordt gedragen door de inzet en de werkkracht van meer dan 3800 medewerkers. Werken bij Balta gaat om het ontdekken, ontwikkelen en benutten van talenten. De werkomgeving biedt volop ruimte aan autonomie, eigen initiatief, opleiding en interne mobiliteit. Ook een professioneel onthaalbeleid, een persoonlijke benadering en een individuele opvolging maken hier deel van uit. We zijn fier op onze medewerkers, want dankzij hun dagelijkse inzet kunnen we als groep onze ambitieuze doelstellingen waarmaken.

Vacatures

Soleras Advanced coatings

Soleras Advanced Coatings is leider op wereldvlak voor het vervaardigen van hoog technologische, fijne, specifieke apparatuur en verbruiksproducten . De toepassingsgebieden van onze klanten zijn atomaire coatinglagen, voornamelijk op glas (warmte isolatie voor gebouwen), displays (bv. anti reflectie van een smartphone, tablet, televisietoestellen), zonnepanelen en dergelijke meer. Precisie en kwaliteit van onze hoog technologische producten is essentieel.

Vacatures

Callens

Callens is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met meer dan 200 enthousiaste Calliërs en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van meer dan 40 miljoen euro. Om onze toekomst verder uit te bouwen en te versterken, zijn wij op zoek naar enthousiaste Calliërs

Vacatures

BENOIT SECURITY

BENOIT SECURITY, opgericht in 1976, is een gespecialiseerde installateur in beveiligingsinstallaties. Wij leveren met ons team totaal oplossingen inzake elektronische beveiliging voor ondernemingen, overheden en particulieren. Bij ons kunt u terecht voor alarminstallaties, branddetectie, toegangscontrole, buitenbeveiliging en camerabewaking.

Vacatures

Gearcraft – Vanhoutte

Gearcraft is actief in de metaalsector en het vervaardigen van mechanische transmissieorganen en aanverwante stukken. Onze sterke en grote specialisatie is dat we alles in maatwerk en kleine reeksen kunnen leveren. Bij Gearcraft kom je terecht in een aangename familiale sfeer en met meewerkende zaakvoerders waarbij we je een mooie verloning bieden en de kansen om je eigen interesses verder uit te bouwen.

Vacatures