JOBexpo VTI Waregem 20-21

  • 10/11/2020
  • 14de
  • Toekomststraat 75, 8790, Waregem

UNILIN

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

Vacatures

Nebim NV

Nebim Groep is een internationale groep truckdealerbedrijven met in totaal 9 vestigingen verdeeld over Nederland en België. Nebim Groep staat in voor het onderhoud en herstellingen van de Volvo-vrachtwagens en trailers. Met een uitgelezen productengamma en aanverwante diensten als Business Solutions, truck- en bestelwagenverhuur, lease, maar ook Used Trucks en Used Parts is Nebim Groep toonaangevend in de sector.

Vacatures

Kartonnage Lefevere-Beel

Wij zijn een karton verwerkend bedrijf. Alle verpakkingen uit golfkarton, vlakkarton met of zonder bedrukking. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde machinebedieners.

Vacatures

Renson Ventilation

Renson heeft als trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen de ambitie om uit te groeien van een Belgisch bedrijf naar een wereldspeler. Daarvoor kunnen we als dynamisch familiebedrijf intussen rekenen op liefst 1100 medewerkers.

Vacatures

Ceratec NV

Electrical installations/Heavy Clay Solutions/Handling & Intralogistics

Vacatures

Delmulle nv

Bouwonderneming Danilith, een ervaren bouwpartner Bouwonderneming Danilith bouwt al bijna 100 jaar woningen en appartementen. We doen dit volgens een volstrekt eigen recept: een bouwsysteem met traditionele materialen, geoptimaliseerd in een geautomatiseerd proces. Deze bouwmethode is uniek. Ze levert op korte tijd en binnen het budget de perfecte Home made Home op: een afwerkingsklare of sleutel op de deur woning.

Vacatures

Woodwize

Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt.

Vacatures

Balta Industries

Balta is de grootste producent van textiel vloerbekleding in Europa. Sinds juni 2017 is Balta Group genoteerd op Euronext Brussel. Balta omvat: geweven karpetten (balta home), kamerbreed tapijt en tapijttegels voor de residentiële markt (balta carpets en ITC), kamerbreed tapijt en tapijttegels voor de contract markt (arc edition, modulyss en Bentley) en naaldvilt en technische non-wovens (Captiqs). Onze mensen: Balta wordt gedragen door de inzet en de werkkracht van meer dan 3800 medewerkers. Werken bij Balta gaat om het ontdekken, ontwikkelen en benutten van talenten. De werkomgeving biedt volop ruimte aan autonomie, eigen initiatief, opleiding en interne mobiliteit. Ook een professioneel onthaalbeleid, een persoonlijke benadering en een individuele opvolging maken hier deel van uit. We zijn fier op onze medewerkers, want dankzij hun dagelijkse inzet kunnen we als groep onze ambitieuze doelstellingen waarmaken.

Vacatures

Soleras Advanced coatings

Soleras Advanced Coatings is leider op wereldvlak voor het vervaardigen van hoog technologische, fijne, specifieke apparatuur en verbruiksproducten . De toepassingsgebieden van onze klanten zijn atomaire coatinglagen, voornamelijk op glas (warmte isolatie voor gebouwen), displays (bv. anti reflectie van een smartphone, tablet, televisietoestellen), zonnepanelen en dergelijke meer. Precisie en kwaliteit van onze hoog technologische producten is essentieel.

Vacatures

Bekaert NV

Bekaert (www.bekaert.com) is een wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieën. Door het continu creëren van toegevoegde waarde streven we ernaar de voorkeurleverancier voor staaldraadproducten en –oplossingen te zijn voor onze klanten wereldwijd. Bekaert (Euronext Brussels: BEKB) is een globale onderneming die wereldwijd bijna 30 000 medewerkers telt, met hoofdzetel in België en een gezamenlijke omzet van € 4,8 miljard.

Vacatures