JOBexpo VTI Waregem 22-23

  • 08/11/2022
  • 16de
  • Toekomststraat 75, 8790, Waregem

Actum Services


Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf, gericht op het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en op het lassen en monteren van staalconstructies.

Vacatures
Aluvision nv


Aluvision nv is een snelgroeiende onderneming, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designprofielen en LED toepassingen voor de standenbouw, interieur, event en audiovisuele branche. Als innovatieve producent en wereldwijde verdeler van hoogstaande modulaire systemen voor standenbouw, combineert Aluvision als geen ander creatieve verbeelding met doordachte engineering. Duurzaamheid, herbruikbaarheid, precisie, flexibiliteit en modulariteit zijn hierbij de voornaamste pijlers.

Vacatures
Automotive group Waregem


Automotive Group is een erkende Peugeot- en Citroën-dealer met vestigingen in Roeselare en Waregem. Wij zijn nog een écht familiebedrijf met twee kernwaarden: professionalisme en klantgerichte service, we werken ook met een eigen carrosserie. Kies jij ervoor om met ons mee te groeien?

Vacatures
Bayart


Bayart-Kormetal nv is een familiebedrijf met verschillende activiteiten onder één dak: draai- en freeswerk, mechanisch onderhoud, metaalconstructie voor industrie/architectuur, piping, montage en staalbouw. Met ons divers team zetten wij ons dagelijks in voor het vinden en realiseren van een professionele metaaloplossing op maat van de klant.

Vacatures
Beaulieu International Group


Beaulieu International Group (B.I.G.) is een wereldwijde specialist in chemische grondstoffen (polymeren), half-afgewerkte technische oplossingen (garen, vezels, technisch textiel), is een wereldleider in een breed gamma van vloerbedekkingen voor de residentiële en commerciële markt (vinylrollen, vinylplanken, laminaat, parket, tapijt, naaldvilt, kunstgras en matten) en produceert ook meubelstofferingen. B.I.G. heeft zijn hoofdkwartier in België en stelt wereldwijd 4.700 mensen te werk. We hebben productiesites in 17 landen doorheen Eurazië, Amerika en Oceanië en we bedienen klanten in 140 landen. B.I.G. rapporteerde een omzet van 1,7 mio euro in 2020. Bij B.I.G. werken we doelgericht en gepassioneerd aan de toekomst. Dankzij onze zin voor ondernemerschap en onze ambitie kunnen wij duurzaam blijven groeien samen met onze medewerkers, klanten, leveranciers, aandeelhouders en de maatschappij waarin we werken.

Vacatures
Bekaert Building Company


Een moderne, onafhankelijke bouwonderneming met een familiaal karakter. B Bright, B Brilliant, B Yourself and B part of our success story!

Vacatures

BENOIT SECURITY


BENOIT SECURITY, opgericht in 1976, is een gespecialiseerde installateur in beveiligingsinstallaties. Wij leveren met ons team totaal oplossingen inzake elektronische beveiliging voor ondernemingen, overheden en particulieren. Bij ons kunt u terecht voor alarminstallaties, branddetectie, toegangscontrole, buitenbeveiliging en camerabewaking.

Vacatures

Bohez NV


Ontwerp en realisatie van prefab agro en industriegebouwen

Vacatures
Callens


Callens is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met meer dan 200 enthousiaste Calliërs en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van meer dan 40 miljoen euro. Om onze toekomst verder uit te bouwen en te versterken, zijn wij op zoek naar enthousiaste Calliërs

Vacatures

Cobot vzw


Cobot is het sectorale opleidingscentrum voor de textielindustrie. Wij organiseren opleidingen, maar verzamelen ook alle vacatures die momenteel open staan in de sector. Deze kan je vinden op www.wildvantextiel.be

VacaturesCras Woodgroup


Houtgroep Cras is een familiaal houtbedrijf met een breed spectrum aan activiteiten. Het bedrijf is importeur, groothandel én fabrikant. Hout krijgt er vooral meerwaarde. Er wordt gefreesd, gezaagd, gedrenkt, gedroogd zodat gevelbekleding, parket, binnendeuren, terrasplanken en tuinhout hun weg kunnen vinden naar onze klanten. Dat zijn vooral houtspecialisten, want Cras wil partner zijn van de vakman. Vanuit 16 eigen Cras Woodshops bieden we die vakman een uniek aanbod en een steeds uitgebreidere service.

Vacatures


Cryns Carrosserie Center


Cryns Carrosserie Center (www.cryns.be) is met 11 vestigingen (Antwerpen, Awans, Brussels, Gent, Luik, Mechelen, Nivelles, Waasland, Kortrijk, Etterbeek en Hasselt) één van de meest toonaangevende carrosseriebedrijven in België. Met ons team herstellen we meer dan 20.000 voertuigen per jaar. Cryns Carrosserie Center is bovendien de oprichter van de Damage-groep, een B2B samenwerkingsplatform van Belgisch meest gerenommeerde schadeherstelbedrijven. Zij richten zich specifiek op vloten, leasing- en verzekeringsmaatschappijen. “We onderscheiden ons door een duidelijke meerwaarde aan te bieden. Met Damage kiest u voor kwaliteit zonder toegiften, excellente dienstverlening en een doorgedreven kostenbeheersing. Zowel particulieren, bedrijven als leasing- en verzekeringmaatschappijen vinden de weg naar Cryns.”

Vacatures

DB&S Machines


Bij DB&S Machines verkopen en onderhouden we al meer dan 25 jaar de beste machines voor alle houtbewerking. Dat is ons vak. En we willen daarin steeds beter worden. Mede dankzij onze toptalenten, die stuk voor stuk trots mogen zijn op hun werk. Bij DB&S Machines werken, dat is een passie hebben voor vakmanschap, kwaliteit, klantvriendelijkheid en -natuurlijk- hout. En jij? Heb jij ook een hart voor hout?

VacaturesDe Patrijs


De Patrijs nv: - enerzijds: garage vrachtwagens: onderhoud, airco, tachograaf, remservice, revisie motor en versnellingsbak, keuring, allerhande onderhouds + herstellings/ verbeteringswerken -anderzijds: constructie opbouw vrachtwagens, diverse projecten: containersysteem, laadbakken, kranen op vrachtwagens, speciale werken: klimtoren Belgische Leger, multifunctioneel voertuig Zuidpool expeditie... zie website www.depatrijs.be

Vacatures
Delrue Group


Delrue Group bundelt verschillende bedrijven in West- en Oost-Vlaanderen die actief zijn in diverse sectoren zoals sanitair & verwarming, keukens & interieur, bouw- & vastgoed, automotive, energie & ecologie,… Hoewel elk van onze bedrijven zijn eigenheid behoudt worden ze verenigd door enkele waarden die we doorheen de hele groep uitdragen: meedenken en samenwerken doe je met mensen, investeren in duurzaamheid en innovatie is een drijfveer. Met ons team van 160 medewerkers realiseren we projecten in diverse boeiende sectoren.

Vacatures

Electro Verbeke NV


Electro Verbeke realiseert elektrotechnische totaalprojecten voor o.a. woon- en zorgcentra, openbare gebouwen, kantoorgebouwen en industrie.

Vacatures
Fluvius SO Cv


Fluvius is hét Vlaamse multi-utility bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Vacatures
GLK Grondwerken BV


GLK bestaat uit 3 divisies: GLK Grondwerken met focus op algemene grond- en sloopwerken, GLK Recycling met focus op recyclage van grond- en bouwafval, GLK Consulting met focus op adviesverlening bij de voorbereiding van een bouwproject.

VacaturesGrandeco WF Group Belgium


Grandeco Wallfashion Group is wereldwijd één van de toonaangevende producenten van vinyl wandbekleding, gevestigd in Tielt. In huiskamers over heel de wereld, maakt Grandeco het mogelijk om muren een persoonlijke touch te geven. Grandeco heeft een groot aanbod muurdecoratie voor ieders smaak en persoonlijkheid.

Vacatures
Group Lefevere Packaging NV


Wij zijn een karton verwerkend bedrijf. Alle verpakkingen uit golfkarton, vlakkarton met of zonder bedrukking. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde machinebedieners.

Vacatures
Group Monument


Group Monument is de belangrijkste Belgische groep bouwondernemingen voor het renoveren en restaureren van bouwwerken met kunsthistorische waarde. Monumenten restaureren is een vak apart. Je stapt in een wereld waar het verleden en heden elkaar kruisen. Inzicht en inleving in de bouwmethodes van vroeger, gekoppeld aan een nauwgezette kennis van de hedendaagse bouwtechnieken vormen de basis.

Vacatures
iQuu/ ADA Services


iQuu is een jong en fris bedrijf die zich focust op het outsourcen van techniekers binnen de industrie in West- en Oost- Vlaanderen. Onze techniekers (elektromechaniekers, mechaniekers, industrieel elektriciens, lassers en monteurs) worden op projecten of voor langere termijn ingezet bij onze klanten ter ondersteuning van het bestaand technisch team. iQuu is een ideale werkgever voor leergierige techniekers die houden van afwisseling en verschillende sectoren willen leren kennen!

Vacatures

Jacops


JACOPS is een dynamische en familiale onderneming met meer dan 50 jaar ervaring binnen het domein van infrastructuurtechnieken. Onze geschiedenis kreeg vorm door de snelle ontwikkeling op het gebied van telecom, rail en infra. Zij hebben JACOPS gemaakt tot een gespecialiseerde, solide en waardevolle speler in de markt. Investeren in kennis en kunde, met het oog op morgen, is en blijft een belangrijk aandachtspunt van JACOPS.

VacaturesLano nv


De Lano Groep is actief in de wereld van kunstgras, hospitality en andere vloerbekledingsapplicaties. Centraal voor hen staan de klanten, de meer dan 400 werknemers en de omgeving. Door zeer gerichte keuzes slaagt de groep er in een omzet van meer dan 100mio € te realiseren en jaar na jaar financieel gezonde cijfers neer te leggen. Continue innovatie, investeringen in nieuwe technologie en een onberispelijke service & kwaliteit zijn hierbij de sleutel tot succes.

Vacatures
Libeco


Libeco is een West-Vlaams familiebedrijf. Wij produceren Belgisch linnen van de hoogste kwaliteit. In onze weverij combineren we vakkennis en nieuwe technologieën voor de creatie van weefsels en afgewerkte producten met een hoge toegevoegde waarde en een uniek design. Libeco staat als werkgever voor een mensgerichte aanpak en werkzekerheid. Wij bieden boeiende functies met doorgroeimogelijkheden aan voor zowel mensen met als zonder textielkennis.

Vacatures
Lootens


Lootens, gevestigd in Deinze, Kortrijk en Turnhout, is een vooruitstrevend familiebedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van ramen en deuren in staal en aluminium. We vinden de mens achter de collega zeer belangrijk. Respect, vriendelijkheid en ruimte voor initiatief zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend. Als jij je hier in kan vinden, zal je je bij ons zeer welkom voelen!

Vacatures

Lybover


De Lybover groep staat internationaal bekend om zijn kennis en ervaring op het gebied van ontstoffing, recycling, bulk handling, brandbeveiliging, productie van stalen en roestvrijstalen componenten en industriële montages. Engineering, maatwerk en/of totaaloplossingen in industriële toepassingen aanbieden is onze passie. Hiervoor produceren en monteren we componenten, machines en installaties in diverse domeinen in zowel industriële als in bouwkundige sectoren. Actief sinds 1985 telt de groep intussen meer dan 200 medewerkers en realiseerde ze al meer dan 5.000 succesvolle projecten.

Vacatures
Mabo Lifting NV


Mabo BeNeLux is exclusief importeur van Hyundai heftrucks, Combilift en Baumann zijladers, Moffett meeneemheftrucks, Aisle-Master smallegangheftrucks, Combilift Straddle Carriers en Innolift meeneemstapelaars. Wij bieden plaatsbesparende en efficiëntie verhogende logistieke oplossingen aan. Dankzij het vertrouwen van meer dan 20 000 klanten en kennsis van meer dan 80 techniekers zijn wij dé referentie in de Benelux.

Vacatures
Mc Three nv


Mc Three Carpets staat voor trendy en hedendaagse tapijten. We zijn een internationale topspeler en gaan steeds voor een aanpak specifiek op maat van de klant. Onze focus ligt op fashion, innovatie en kwaliteit. Met vestigingen in België, Turkije en de Verenigde staten telt MC Three Group 900 werknemers.

Vacatures
Nebim NV


Nebim Groep is een internationale groep truckdealerbedrijven met in totaal 9 vestigingen verdeeld over Nederland en België. Nebim Groep staat in voor het onderhoud en herstellingen van de Volvo-vrachtwagens en trailers. Met een uitgelezen productengamma en aanverwante diensten als Business Solutions, truck- en bestelwagenverhuur, lease, maar ook Used Trucks en Used Parts is Nebim Groep toonaangevend in de sector.

Vacatures
Petersime nv


Petersime is wereldleider op het vlak van broedmachines en broeierijuitrustingen, met klanten over de hele wereld. Petersime geniet van een internationale reputatie, een leiderspositie en een dynamische bedrijfscultuur. Door onophoudelijk te investeren in onderzoek en ontwikkeling, met als doel het broedproces de optimaliseren, heeft Petersime in al deze jaren geavanceerde producten op de markt gebracht waarbij optimale kwaliteit en service aan zijn klanten hoog in het vaandel worden gedragen.

Vacatures
Renson Ventilation NV


‘Creating healthy spaces’, zo luidt de baseline én missie van Renson. Als trendsetter in ventilatie, zonwering en ‘outdoor living’ zweert dit dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf bij natuurelementen als licht en lucht die – slim ingezet – aan de basis liggen van een gezonde leef- en werkomgeving voor iedereen. Door sterk in te zetten op innovatie, communicatie en internationalisatie zit Renson de toekomst op de hielen, steeds met de focus op een gezond en comfortabel binnenklimaat én aangenaam buitenleven in woningen, appartementen, kantoren, scholen en zorginstellingen. De nadruk ligt op duurzame en esthetisch geïntegreerde totaalconcepten, die de lat hoog leggen op het vlak van energiezuinigheid, akoestiek en design. Hoewel sterk lokaal verankerd, draagt Renson zijn visie ook steeds internationaler uit, getuige het sterke distributienetwerk dat intussen tot de USA, het Midden-Oosten, Azië en zelfs Australië reikt. Daarmee zet Renson zijn ambitie kracht bij om uit te groeien van een Belgisch bedrijf tot een wereldspeler op vlak van ventilatie, zonwering en outdoor living. Renson heeft wereldwijd 1600 medewerkers aan de slag en heeft een omzet van 280 miljoen euro.

Vacatures

Saey NV


SAEY wil de voorkeur one-stop shop zijn van kwaliteitsstaal en proactieve oplossingen voor de metaalverwerkende industrie in een straal van 250 km van de opslagplaatsen. Onze unieke producten en diensten willen wein een straal van 1.000 km vermarkten. Om maximaal op de vragen van onze klanten te kunnen reageren maken wij gebruik van performante zaagmachines en lasersnijmachines.

Vacatures


Samsonite Europe


Samsonite is wereldwijd marktleider in hoogstaande bagage, door een opmerkelijke stijl te combineren met de laatste technologieën en met voortdurende aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Met een erfenis van meer dan 100 jaar heeft Samsonite zich erop toegelegd om ongeëvenaarde producten te creëren die voldoen aan de reis- en lifestyle behoeften van de geavanceerde reiziger.

VacaturesSoleras Advanced coatings


Soleras Advanced Coatings is leider op wereldvlak voor het vervaardigen van hoog technologische, fijne, specifieke apparatuur en verbruiksproducten . De toepassingsgebieden van onze klanten zijn atomaire coatinglagen, voornamelijk op glas (warmte isolatie voor gebouwen), displays (bv. anti reflectie van een smartphone, tablet, televisietoestellen), zonnepanelen en dergelijke meer. Precisie en kwaliteit van onze hoog technologische producten is essentieel.

Vacatures

SPIE Belgium (Aalter)


Joint the SPIE-cial Forces! Bij SPIE Belgium, met vestigingen in Oost- en West-Vlaanderen, heeft het welzijn van onze klanten én medewerkers de hoogste prioriteit! Voor onze klanten halen we in onze multitechnische dienstverlening – gaande van elektriciteit, mechanica en klimaatsystemen tot communicatienetwerken of infrastructuur- elke dag ons beste vakmanschap uit de kast. En onze medewerkers? Voor hen focussen we graag op het creëren van de best mogelijke werkomstandigheden! Kom langs en ontdek naar wat ons zo SPIE-ciaal maakt!

Vacatures
Stabil BVBA


STABIL is marktleider op gebied van stut-en schoringswerken. Met onze ervaring en expertise brengen we alle stut-en schoringswerken tot een goed einde.STABIL is toonaangevend voor delicate gevelschoringen.Sinds jaar en dag schoren en stutten wij gevels en gemeenschappelijke scheidingsmuren en dit in nauw overleg met afbrekers, architecten, studiebureau’s, enz..Momenteel is het bedrijf nog gevestigd te Meulebeke. MIdden volgend jaar (2020) is de verhuis naar Olsene (Zulte) gepland.

VacaturesStadsbader NV


Stadsbader is actief als geregistreerde aannemer met een stevige reputatie in de bouwwereld. Zowel voor infrastructuurwerken, bouwprojecten of elektromechanische uitrustingen, stelt Stadsbader alles in het werk om een oplossing op maat te bieden voor openbare en private klanten. Hierbij staat dialoog, kwaliteit en deskundigheid centraal.

Vacatures

Trislot


De meeste producten waar je dagelijks mee in aanraking komt, werden in hun productieproces gefilterd. Trislot is één van de belangrijkste wereldspelers in de wereld van filtratie en separatie-elementen. Als één van de marktleiders in de productie van inox filterelementen, is de kans groot dat de verf op de muren van je slaapkamer, jouw volle tank benzine, alsook jouw welverdiend pintje na een zware werkdag door een Trislot-filter gegaan zijn.

Vacatures
TVH Equipment


Hoogwerkers huren of kopen bij professionals. TVH Equipment heeft 7 eigen vestigingen in België, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Samen streven wij één duidelijk doel na: onze klanten de beste machines aanbieden. Bovendien bestaat onze verhuurvloot uit maar liefst 5.000 machines! Of je nu op zoek bent naar een hoogwerker op vrachtwagen, een schaarlift, een verreiker, een knikarmhoogwerker, een heftruck, een magazijntoestel, een laadbrug of een verticale masthoogwerker, bij TVH Equipment ben je aan het juiste adres!

Vacatures
Typhoon NV


Al meer dan 60 jaar bieden we onze klanten - zowel internationale kleppers als industriële kmo’s - systemen voor industriële ontstoffing en pneumatisch transport op basis van luchttechniek. Al onze maatoplossingen hebben als doel om bedrijven stofvrij te maken en te houden met oog op bedrijfszekerheid.

Vacatures
UNILIN


Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten. We hebben 8100 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2021 een omzet van € 2,7 miljard.

Vacatures
Valtech Group


Valtech Group is een groep van onafhankelijke bedrijven die top-technologische oplossingen brengen binnen hun domein. Dankzij een team van meer dan 400 medewerkers realiseert de groep maatwerk projecten voor machinebouw over de hele wereld.

VacaturesVandaele Machinery


Vandaele Machinery is reeds meer dan 50 jaar een toonaangevend familiebedrijf uit Oostrozebeke dat actief is in de verkoop en service van grondverzetmachines en stroomgeneratoren.

Vacatures


Vandewiele nv


VANDEWIELE, met hoofdzetel te Kortrijk (Marke), is marktleider wat betreft ontwerp en fabricage van hoogtechnologische machines en oplossingen voor de textielindustrie. Wij produceren machines voor het gehele productieproces: van het maken van garens tot de uiteindelijke afwerking van de textielproducten. VANDEWIELE stelt wereldwijd 4500 medewerkers tewerk waarvan een 600-tal in ons moederbedrijf te Marke.

Vacatures
VMA nv


Meewerken aan grootse innovatieve projecten? Zoals o.a. Porsche, Audi, Volvo US, Zin in No(o)rd, Gare Maritime (Tour&Taxis), ZNA, Ghelamco Arena, De Krook Gent … Dan zit je goed bij VMA! Je kan werken vanuit onze verschillende locaties: Waregem, Sint-Martens-Latem, Gent Zeehaven, Aalst, Anderlecht, Antwerpen, Alken, Mechelen, Louvain-la-Neuve, Charleroi, Luik, Polen, US, UK ... ONZE ACTIVITEITEN BUILDING TECHNOLOGIES: • Electro • HVAC • Smart & Sustainable Building Management • Maintenance • Refrigeration INDUSTRIAL AUTOMATION • Robotisation I Automotive • Processing & Manufacturing Technologies

Vacatures
VUYLSTEKE - EIFFAGE


Vuylsteke-Eiffage is in Vlaanderen actief in een brede waaier aan bouwactiviteiten: zorgsector, parkeercomplexen, openbare gebouwen, kantoorbouw, industrie en appartementsbouw. Als bouwbedrijf klasse 8 hebben wij een ijzersterke reputatie opgebouwd door de combinatie van een grote technische knowhow en een onafgebroken streven naar kwaliteit.

Vacatures
Wienerberger nv


Wienerberger is wereldwijd, n°1 in productie en verkoop van snelbouw. In Europa zijn we marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen, 2 showrooms en een hoofdzetel. Dagelijks zetten meer dan 1.100 enthousiaste medewerkers zich in om kwalitatieve producten te ontwikkelen, produceren en klantgerichte oplossingen uit te werken.

Vacatures

Willy Naessens Industriebouw NV


De Willy Naessens Group is met Willy Naessens Build gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, landbouwgebouwen en zwembaden. Anderzijds is de onderneming met de afdeling Willy Naessens Food gespecialiseerd in de distributie van voedingswaren en de productie en verpakking van vleeswaren.

Vacatures
Woodwize


Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt.

Vacatures