JOBexpo VTI Zeebrugge 22-23

  • 15/11/2022
  • 9de
  • Ploegstraat 38, 8380, Zeebrugge

Borlix nv


Food: productie, handel en opslag van levensmiddelen Feed: productie, handel, op- en overslag van mengvoeders en voedermiddelen

Vacatures

BRAEM NV


Braem NV, met vestigingen in Handzame, Torhout en Brugge is internationaal sectorspecialist in de aan- en verkoop van vrachtwagens en vrachtwagenonderdelen, specifiek voor de premium merken MAN en MERCEDES. Naast het commerciële luik beschikt BRAEM over de grootste garage van Europa waar specialisten (mechaniekers, elektriekers) zich buigen over onderhoud, herstellingen en revisies van allerhande mechanische en elektrische onderdelen, gaande van eenvoudige interventies tot zeer complexe diagnostische problemen.

Vacatures

CSP Zeebrugge Terminal


CSP Zeebrugge is looking for people with an open mind! We zien de toekomst vol verwachting tegemoet. De overname van Cosco Shipping duidt immers op een langetermijnvisie en we zijn ervan overtuigd te gaan groeien en verder uit te breiden in de haven van Zeebrugge. Wil je deel uitmaken van de toekomst van CSP Zeebrugge Terminal, hét bedrijf dat de haven van Zeebrugge terug op de kaart zal zetten op vlak van containers? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En denk je daarbij aan een gevarieerde job, in een boeiende operationele omgeving? Spreekt een open bedrijfscultuur, opleidingskansen en collegialiteit je sterk aan? Dan hebben wij dé job voor jou… waar je je passie voor techniek kwijt kan.

Vacatures

ECS2XL


ECS is een groeiend internationaal familiebedrijf gelegen te Zeebrugge. Als vooruitstrevend bedrijf bieden wij onze klanten een diverse waaier van transport en logistieke antwoorden op maat van onze klanten en hun noden. Door steeds te innoveren en te investeren bouwen wij aan een standvastige en open relatie met onze klanten.

Vacatures
Familiehulp


Familiehulp is dé partner voor zorg, ondersteuning en huishoudelijke hulp. Iedereen kan bij ons terecht voor gezinszorg, poetsdienst, oppashulp, dagverzorging, kraamzorg, kinderopvang of karweidienst. Onze 12.500 medewerkers zijn altijd in de buurt van onze 80.000 cliënten, met een passend aanbod op hun maat. Ben jij op zoek naar een boeiende job in een warme organisatie? Ontdek dan snel wat Familiehulp jou te bieden heeft!

Vacatures


Fieuw Koeltechniek


Onze groep, met vestiging in Roeselare, is gespecialiseerd in de installatie, service-na-verkoop, onderhoud en tele-beheer van koelinstallaties. Wij zijn reeds meer dan 35 jaar trouwe partner in koeltechniek. De voorbije jaren waren we toonaangevend in zowel commerciële (C02 - koeling supermarkten) als industriële koeling (C02 koeling in fruit en vleessector) samen met onze afdeling HVA centrale-bouw in Genk. Op vlak van supermarkten slagen we samen met onze Italiaanse leveranciers om energetische koeltechniek te combineren met strak of tijdloos design. Wij maken winkelen in Uw supermarkt nog aangenamer, want het moet volgens ons niet alleen goed zijn, het moet ook mooi zijn.

Vacatures
Gardec Group


Trendsetter in scheepherstelling en offshore constructies : staalconstructies & scheepsreparaties op locatie en op werf, transport, mobiele kranenverhuur, offshore las contractor, verspaning, lieren- en stuurmachines, buizenfitting. Thuis in de maritieme sector!

Vacatures
Gemeente Knokke-Heist


In het bruisende en sfeervolle Knokke-Heist is het voor elk van haar bewoners en bezoekers aangenaam samenleven in een duurzame, zorgzame, veilige en nette omgeving met het toerisme en de lokale economie als hefboom. Knokke-Heist wil dé kwaliteitsvolle, unieke en innovatieve badplaats op mensenmaat blijven, met alle voordelen van een grootstad maar zonder de nadelen. Alle medewerkers dragen deze missie & visie in hun hart.

Vacatures
iQuu/ ADA Services


iQuu is een jong en fris bedrijf die zich focust op het outsourcen van techniekers binnen de industrie in West- en Oost- Vlaanderen. Onze techniekers (elektromechaniekers, mechaniekers, industrieel elektriciens, lassers en monteurs) worden op projecten of voor langere termijn ingezet bij onze klanten ter ondersteuning van het bestaand technisch team. iQuu is een ideale werkgever voor leergierige techniekers die houden van afwisseling en verschillende sectoren willen leren kennen!

Vacatures

Mintus


Wil jij iets betekenen voor anderen? Wil jij zorg dragen voor kinderen, personen met een beperking of senioren? Misschien wil je hun soigneur, smaakmaker of reisbegeleider zijn? Of ben je liever de held achter de schermen? Dat kan bij ons! Samen maken wij een verschil in onze maaltijdzorg, kinderzorg, zorg voor personen met een beperking en seniorenzorg. Samen zorgen wij ervoor dat mensen die zorg- of hulpbehoevend zijn zich bij ons thuis voelen. Zodat onze thuis ook hun thuis wordt.

VacaturesScania Belgium NV


Werken bij Scania is werken aan een premium product in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers. De klanten zijn terecht veeleisend, zowel voor het product als voor de organisatie. Scania is hier volledig op ingespeeld. Scania biedt haar medewerkers een veilige werkomgeving waarin het welzijn van de medewerkers focus nummer één is. Op deze manier richt Scania alle kwaliteit op haar klanten.

Vacatures
Stadsbader NV


Stadsbader is actief als geregistreerde aannemer met een stevige reputatie in de bouwwereld. Zowel voor infrastructuurwerken, bouwprojecten of elektromechanische uitrustingen, stelt Stadsbader alles in het werk om een oplossing op maat te bieden voor openbare en private klanten. Hierbij staat dialoog, kwaliteit en deskundigheid centraal.

Vacatures

Verhelst Bouwmaterialen


Ben je schoolverlater of zoek je een nieuwe uitdaging ? Bij de Groep Verhelst is de kans groot dat je aan de slag kunt. Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende functies: van ongeschoolde arbeider tot burgerlijk ingenieur. Als werfleider ? Als elektromechanieker ? Als koerman ? Als wegenwerker ? Als baliemedewerker ? Als ...... Er zijn heel wat uitdagingen bij onze groep op zoek naar een persoon die van aanpakken weet! Wij bieden een veilige, stabiele en aangename werkomgeving voor onze werknemers. We stimuleren hen als een goede ondernemer op te treden gedurende hun werkzaamheden. Hierbij wordt kennis van zaken en bekwaamheid hoog in het vaandel gedragen.

Vacatures
Verhelst Group


Verhelst Group, dat is 1 bouwgroep met 7 expertises. We nemen alle bouwactiviteiten voor onze rekening, van afbraak tot grondwerk tot en met infrastructuurwerken en van zandontginning tot asfaltproductie.

VacaturesWillemen Infra (regio West)


Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep.

Vacatures
Woodwize


Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt.

Vacatures