JOBexpo weTech Academy Sint-Niklaas 20-21

  • 26/01/2021
  • 3de
  • Breedstraat 152, 9100, Sint-Niklaas

Educam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.

Vacatures

Garage H.Aerts

Garagebedrijf: verkoop – onderhoud en herstellingen – dealer voor parts voor DAF-trucks en Fiat Professionnal – nieuwbouw hoofdzetel in Bornem – vestigingen in Mechelen en Dendermonde

Vacatures

Cobot vzw

Cobot is het sectorale opleidingscentrum voor de textielindustrie. Wij organiseren opleidingen, maar verzamelen ook alle vacatures die momenteel open staan in de sector. Deze kan je vinden op www.wildvantextiel.be

Vacatures

Imtech Belgium

Bij Imtech Belgium ontwerpen, realiseren en onderhouden we installaties (HVAC, elektriciteit en sanitair) voor gebouwen en industrie in tal van sectoren. Met een duidelijke focus op organisaties en bedrijven in België, staan we sterk in complexe technische projecten die een aanpak op maat vragen.

Vacatures

Cryns Carrosserie Center

Cryns Carrosserie Center (www.cryns.be) is met 7 vestigingen (Antwerpen, Brussel, Gent, Luik, Mechelen, Nivelles en Waasland) één van de meest toonaangevende carrosseriebedrijven in België. Met ons team herstellen we meer dan 20.000 voertuigen per jaar. Cryns Carrosserie Center is bovendien de oprichter van de Damage-groep, een B2B samenwerkingsplatform van Belgisch meest gerenommeerde schadeherstelbedrijven. Zij richten zich specifiek op vloten, leasing- en verzekeringsmaatschappijen. “We onderscheiden ons door een duidelijke meerwaarde aan te bieden. Met Damage kiest u voor kwaliteit zonder toegiften, excellente dienstverlening en een doorgedreven kostenbeheersing. Zowel particulieren, bedrijven als leasing- en verzekeringmaatschappijen vinden de weg naar Cryns.”

Vacatures

Motrac

Motrac is met zijn twee topmerken – Linde en Tennant – een toonaangevende speler in de markt van heftrucks, magazijntrucks en industriële reinigingsmachines. Met een sterk team wordt voortdurend gewerkt aan oplossingen en een service op maat van de klant, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Omwille van ons groeiend marktaandeel zijn we steeds op zoek naar versterking binnen onze verschillende teams. Surf zeker alvast naar www.motrac.be voor meer informatie.

Vacatures

Smulders Projects Belgium

Smulders is een internationaal staalconstructiebedrijf met meer dan 1.000 werknemers, verspreid over vestigingen in België, Polen en het Verenigd Koninkrijk. De vestiging van Smulders in Hoboken wordt al bijna 20 jaar gebruikt voor de productie van stalen fundaties voor offshore windmolens, substations, bruggen en andere grote constructies.

Vacatures

Purna Pharmaceuticals

Wij zijn als onafhankelijk, Belgisch familiebedrijf reeds actief sinds 1986 in de farmaceutische industrie. Zo zijn we uitgegroeid tot dé partner bij uitstek voor de top 20 farma bedrijven in België. Vanop onze 2 sites in Puurs staan we met onze 200 enthousiaste en gedreven medewerkers elke dag klaar om ons veelzijdig aanbod aan niet-steriele geneesmiddelen te produceren en te verpakken.

Vacatures

PlastIQ

PlastIQ organiseert opleidingen in kunststoffen voor leerlingen, werknemers en werkzoekenden. Schoolverlaters die graag aan de slag willen in een innoverende en uitdagende sector kunnen bij ons leren werken met kunststofverwerkende machines en via jobcoaching een duwtje in de rug krijgen naar een job binnen de kunststoffen. PlastIQ vormt de schakel tussen opleiding en bedrijven.

Vacatures