Q&A

Heb je nog een aantal praktische vragen over de werking, timing of andere zaken? 
Bekijk alvast hieronder de vragen of contacteer ons.

Alle beurzen gaan door in de namiddag, gedurende 4 lesuren met uitzondering van VTI Tielt en VTI Ieper, deze 2 beurzen duren 3 lesuren. Enkel de beurs in VTI Poperinge en in ‘t Saam campus Cardijn Diksmuide gaan door in de voormiddag. Andere beurzen duren 4 lesuren en gaan door in de namiddag.

De opbouw van de beurs gebeurt in de voormiddag, de beurs start kort na de middag en eindigt rond ongeveer 17u. 

Er is een kost van 390 EUR (excl. BTW) verbonden per deelname aan een beurs. Deelname met 1 recruiter is hierbij verzekerd. 

Deze kostprijs omvat:

  • Standplaats van 9 à 12m² (elektriciteit, tafels en stoelen)
  • Promotie studentenwerk, stages, eindwerken…
  • Netwerkmoment
  • Contact met toekomstig (technisch) talent
  • Vermelding op website van Auxilios
  • Vermelding met logo en vacatures op www.jobexpo.be
  • Persconferentie
  • Communicatie via sociale media (Facebook, LinkedIn..)
  • Catering

Per stand wordt een ruimte van ongeveer 9 à 12m² voorzien. Tafels, stoelen, elektriciteit en internet zijn aanwezig.

Elk bedrijf kan zelf beslissen in welke mate de stand wordt aangekleed. Bekijk zeker de foto’s op onze facebookpagina van vorige edities om wat inspiratie op te doen. 

Per stand kunnen er maximum 3 recruiters gesprekken afnemen maar mogen er wel 4 recruiters aanwezig zijn. Gesprekken afnemen in duo is dus zeker een mogelijkheid. Het gewenste aantal recruiters om gesprekken af te nemen kan je doorgeven bij inschrijving. Bij het afsluiten van de inschrijvingen, wordt bevestigd met hoeveel recruiters het bedrijf effectief kan deelnemen. 

Tot en met 3 ingeschreven recruiters blijft de deelnameprijs 390 EUR (excl. BTW) per beurs. Per recruiter worden er minimum 3 leerlingen toegewezen per lesuur. D.w.z. dat met meer recruiters je meer leerlingen ziet, voor dezelfde prijs. 

Wanneer er 5 of meer recruiters aanwezig zijn, worden er twee standen voorzien en wordt de deelnameprijs twee maal aangerekend. 

Annulatie kan kosteloos tot 8 weken voor de effectieve datum van de sollicitatiebeurs. Ook bij annulatie binnen de 8 weken voor de sollicitatiebeurs, blijft de volledige deelnameprijs verschuldigd, en worden de ingeschreven recruiters automatisch door de organisator in regie vervangen. In dat geval wordt een uurtarief van 75,93 euro (excl. btw) per recruiter aangerekend voor de gemaakte kosten. Dit uurtarief wordt zowel toegepast voor de aanwezigheid op de beurs zelf, maar ook voor de eventuele voorbereidende taken of verwerkingstijd door de consultant. Daarnaast wordt er een verplaatsingsvergoeding (heen en terug) van 65 euro (excl. btw) aangerekend indien de beurs niet digitaal doorgaat. Het is toegelaten dat het bedrijf zelf een vervanger afvaardigt (bv. interimpartner) op voorwaarde dat Auxilios voorafgaand schriftelijk toestemming geeft.

Op de bevestigingsmail na inschrijving wordt het gewenste aantal recruiters bevestigd. Bij het afsluiten van de inschrijving wordt via mail finaal bevestigd met hoeveel recruiters een bedrijf kan deelnemen.

Indien op de dag van de beurs zelf een ingeschreven recruiter afwezig blijkt te zijn, kan deze persoon probleemloos worden vervangen door een collega, of door bv. een werknemer van een interimpartner. 
Indien een vervanging niet mogelijk is, worden de afwezige recruiters door de organisator automatisch in regie vervangen. 

In dat geval wordt een uurtarief van 75,93 euro (excl. btw) per recruiter aangerekend voor de gemaakte kosten. Dit uurtarief wordt zowel toegepast voor de aanwezigheid op de beurs zelf, maar ook voor de eventuele voorbereidende taken of verwerkingstijd door de consultant. Daarnaast wordt er een verplaatsingsvergoeding (heen en terug) van 65 euro (excl. btw) aangerekend indien de beurs niet digitaal doorgaat.